Libnet.ro
UNICEF

12:30

MARCEL VELA: Se instituie carantina pentru Tandarei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL VELA: Se instituie carantina pentru Tandarei

ACTUALIZARE - Raed Arafat: La Arad si Hunedoara au fost trimise doua echipe cu medici de la Institutul National de Sanatate Publica. Misiunea pe care o au colegii este sa vina in problemeleor cu care se confrunta SJ Arad si SJ Deva. Aceste echipe de sprijin vor fi trimise si in alte zone daca ni se solicita, fara nicio intarziere. --- *ACTUALIZARE - Vela anunta prelungirea suspendarii transportului rutier international de persoane efectuat catre Italia, Spania, Austria, Elvetia, Irlanda, Turcia si din aceste tari catre Romania pe perioada de urgenta. --- *ACTUALIZARE - Ministrul de Interne: Avand in vedere ca multe tari au intrat in zona rosie, am decis sa suspendam toate zborurile efectuate spre Austria, Belgia, SUA, Marea Britanie, Irlanda, Olanda, Turcia si Iran, in si din aceste tari pentru 14 zile, incepand cu 5 aprilie ora 23:00, ora Romaniei. continuă pe Ziarul Bursa

VELA A CITIT ORDONANTA MILITARA 7 Se instituie carantina pentru Tandarei

ACTUALIZARE - Marcel Vela, mesaj pentru romanii din diaspora care doresc sa ajunga in tara in urmatoarele zile cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste: Dragi compatrioti, ramaneti acasa, unde locuiti, si faceti sarbatorile in pace si liniste. Din pacate, aici vom fi obligati sa va trimitem in spatiile de carantinare institutionalizata timp de 14 zile. --- *ACTUALIZARE - Arafat: in ultimele 24 de ore am distribuit masti FFP2 in tara la nivelul serviciilor de urgenta si a spitalelor care ingrijesc pacienti. in total, vor fi fost distribuite in ultimele 48 de ore aproape 300. 000 de masti FFP2. O aeronava va aduce in tara 100. 000 de combinezoane.

VIDEO Marcel Vela anunta ordonanta militara nr. 7: Se instituie carantina pentru Tandarei

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat sambata ordonanta militara numarul 7, care instituie carantina pentru localitatea Tandarei din judetul Ialomita si relaxeaza partial prevederile legate de formalitatile pe care trebuie sa le indeplineasca soferii de masini cu tonaj peste 2,4 tone care transporta marfuri.

VIDEO Ordonanta Militara 7 instituie carantina totala la Tandarei. Ministrul de Interne: 60% din cazurile de COVID-19 din Ialomita sunt din acest oras

In Tandarei sunt aproximativ 13. 000 de locuitori, iar 800 s-au intors din strainatate. Cinci oameni din oras, diagnosticati cu COVID-19, au murit pana acum. Autoritatile din Ialomita au cerut joi Departamentului pentru Situatii de Urgenta sa dispuna carantina totala la Tandarei pentru ca orasul sa nu devina un focar de boala. Multi dintre cei veniti acasa nu respecta masurile impuse de autoritati.

Dancila ii critica pe Ludovic Orban si Marcel Vela pentru greselile de exprimare

Viorica Dancila i-a criticat pe Ludovic Orban si Marcel Vela pentru greselile de exprimare comise in ultima perioada. Fostul premier admite ca si ea a comis gafe, dar niciodata in defavoarea romanilor.

Marcel Vela, in control la frontiera de la Calafat FOTO

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela a facut, sambata, un control de rutina in Punctul de Trecere a Frontierei Calafat pentru verificarea, la fata locului, a modului in care sunt respectate noile masuri dispuse prin Ordonanta Militara nr. 7 din 4 aprilie.

Marcel Vela propune ca PTF Nadlac 2 sa fie rezervat pentru transportul de marfa

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, propune ca Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac 2 sa fi.

CORONAVIRUS |Marcel Vela, apel catre romanii din Diaspora: Ramaneti acasa, in tarile unde locuiti, si faceti acolo sarbatorile (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a facut, sambata, in cadrul unei conferinte de presa in care a prezentat Ordonanta Militara numarul 7, un apel catre toti romanii din Diaspora care.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, prezinta masurile din noua Ordonanta Militara la ora 14

Ministrul de Interne, Marcel Vela, si secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat vor sustine o declaratie de presa la sediul MAI de la ora 14.

Marcel Vela: Trecerea pietonala a frontierei din Ungaria in Romania a devenit un fenomen

Trecerea pietonala a frontierei din Ungaria in Romania a devenit un fenomen, spune ministrul de Interne, Marcel Vela, care a anuntat ca vor fi controale la Vama Nadlac.

Presedintele filipinez le cere fortelor de ordine sa-i ucida pe cei care nu respecta carantina pentru COVID: Daca imi faci probleme, te bag in mormant

Presedintele filipinez Rodrigo Duterte le-a ordonat fortelor de ordine sa traga pentru a-i ucide pe cei care incalca prevederile impuse de autoritati in ceea ce priveste carantina pentru COVID-19, scrie Agerpres, citand EFE.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2738 seconds )