Libnet.ro
UNICEF

16:46

Mihai Fifor solicita prefectilor o situatie cu scolile care nu au avize DSP

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mihai Fifor solicita prefectilor o situatie cu scolile care nu au avize DSP

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a cerut, luni, prefectilor o situatie cu toate unitatile de invatamant care nu detin avize de la Directiile de sanatate publica si Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta. continuă pe Ziarul Bursa

Fifor le solicita prefectilor o situatie cu scolile care au toaletele in curte Datele care apar intr-un raspuns al Ministerului Educatiei, dupa o interpelare in februarie

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a cerut, luni, prefectilor o situatie cu toate unitatile de invatamant care nu detin avize de la Directiile de sanatate publica si Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, potrivit Agerpres.

Ministrul Mihai Fifor cere prefectilor o situatie cu scolile care nu au avize

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a cerut, luni, prefectilor o situatie cu toa.

Victor Ponta, atac la Mihai Fifor: Prefera sa fie bodyguardul lui Dancila

Fostul premier Victor Ponta il ataca pe noul vicepremier, Mihai Fifor, despre care spune ca s-a transformat in bodyguardul premierului Viorica Dancila. Probleme mari cu traficul pe sosele? Cozi de km la toate.

Mihai Fifor, numai de bine despre coalitia PSD-ALDE: Ne-am asumat impreuna un program de guvernare si suntem si astazi la fel de hotarati sa il ducem la bun sfarsit

Controverse intre liderii PSD si ALDE, dupa ce Viorica Dancila a absentat, luni, la sedinta coalitiei. Mihai Fifor spune ca totul a decurs bine, cu o discutie productiva. Pe de alta parte, Varujan.

Mihai Fifor, bodyguardul Vioricai Dancila - Victor Ponta: Probleme cu traficul? Criminali in libertate? Nu raspunde nimeni la 112? Nu incercati la MINISTRUL DE INTERNE - ESTE FOARTE OCUPAT!

Ministrul interminat al Internelor, Mihai Fifor, este nedezlipit de Viorica Dancila. Fie ca este vorba despre turneele in tara sau sedintele de la bucuresti, Fifor este umbra premierului, constata Victor.

Mihai Fifor va trimite Corpul de control la Serviciul 112 de la Vrancea

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a anuntat ca va trimite, luni, Corpul de control la Vrancea pentru a verifica situatia aparuta la Serviciul unic pentru apeluri de urgenta 112, dupa ce un operator i-ar fi spus unei tinere ca nu are echipaje disponibile pentru a-i oferi asistenta.

HOROSCOP, cu Mihai Voropochievici: Acestea sunt cuplurile zodiacale care se indragostesc rapid

Maestrul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la Adevaruri ascunse, care sunt cuplurile zodiacale care se indragostesc rapid. in general, foc mare este intre zodiile de. foc, pentru ca.

HOROSCOP. Mihai Vorpochievici: Acestea sunt cuplurile zodiacale care se indragostesc rapid

Maestrul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la Adevaruri ascunse, care sunt cuplurile zodiacale care se indragostesc rapid. in general, foc mare este intre zodiile de. foc, pentru ca sunt mai.

HOROSCOP. Mihai Voropochievici: Acestea sunt cuplurile zodiacale care se indragostesc rapid

Maestrul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la Adevaruri ascunse, care sunt cuplurile zodiacale care se indragostesc rapid. in general, foc mare este intre zodiile de. foc, pentru ca sunt mai.

ştiri din Politica

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )