Libnet.ro
UNICEF

21:00

Mihai Fifor va trimite Corpul de control la Serviciul 112 de la Vrancea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Mihai Fifor va trimite Corpul de control la Serviciul 112 de la Vrancea

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a anuntat ca va trimite, luni, Corpul de control la Vrancea pentru a verifica situatia aparuta la Serviciul unic pentru apeluri de urgenta 112, dupa ce un operator i-ar fi spus unei tinere ca nu are echipaje disponibile pentru a-i oferi asistenta. continuă pe Ziarul Bursa

Fifor trimite Corpul de Control la IPJ Vrancea, dupa ce o operatoare i-a spus unei tinere care a sunat la 112 ca nu are echipaje disponibile: Cine a gresit pleaca acasa

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, anunta ca trimite Corpul de Control la Vrancea, unde un politist i-a spus unei tinere ca nu are echipaje de Politie disponibile. Cine a gresit pleaca acasa, a spus Fifor, potrivit Mediafax.

Ministrul de Interne trimite corpul de control la Vrancea, dupa ce o fata a fost lasata de izbeliste de politisti

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, anunta ca trimite Corpul de Control la Vrancea, unde un politist i-a spus unei tinere ca nu are echipaje de Politie disponibile. Cine a gresit pleaca acasa, a spus Fifor.

Fifor anunta ca va trimite, luni, Corpul de control la Serviciul 112 de la Vrancea

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a anuntat ca va trimite, luni, Corpul de control la Vra.

Ministrul de Interne trimite corpul de control la Vrancea ABIA LUNI, dupa ce un dispecer 112 i-ar fi spus unei tinere ca NU are echipaje disponibile pentru a o ajuta: Poate dura 20 de minute sau poate dura 3 ore. Asta e legislatia. La revedere!

Autoritatile nu si-au invatat lectia dupa cazul Caracal. Marti, o fata din Vrancea a sunat la 112 sa reclame ca este sicanata in trafic. Dispecerul i-a spus inca ca interventia ar putea dura pana la.

Mihai Fifor, bodyguardul Vioricai Dancila - Victor Ponta: Probleme cu traficul? Criminali in libertate? Nu raspunde nimeni la 112? Nu incercati la MINISTRUL DE INTERNE - ESTE FOARTE OCUPAT!

Ministrul interminat al Internelor, Mihai Fifor, este nedezlipit de Viorica Dancila. Fie ca este vorba despre turneele in tara sau sedintele de la bucuresti, Fifor este umbra premierului, constata Victor.

Victor Ponta, atac la Mihai Fifor: Prefera sa fie bodyguardul lui Dancila

Fostul premier Victor Ponta il ataca pe noul vicepremier, Mihai Fifor, despre care spune ca s-a transformat in bodyguardul premierului Viorica Dancila. Probleme mari cu traficul pe sosele? Cozi de km la toate.

Mihai Fifor, suspectat ca l-a pus la sefia Jandarmeriei Romane pe un frate din masoneria romana

Atat noul sef al Jandarmeriei Romane, generalul Constantin Florea, cat si ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, sunt masoni si se afla in sfera de infuenta a controversatului om de afaceri si totodata.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )