Libnet.ro
UNICEF

16:45

PANA IN DATA DE 16 APRILIE CNAIR anunta ridicarea restrictiilor de tonaj pe DN1 intre Ploiesti si Brasov

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PANA IN DATA DE 16 APRILIE CNAIR anunta ridicarea restrictiilor de tonaj pe DN1 intre Ploiesti si Brasov

Restrictiile impuse autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare sau egala cu 7,5 tone, pe DN1 E60), Ploiesti - Brasov, s-au ridicat pana in data de 16 aprilie, pe perioada starii de urgenta, potrivit unui comunicat al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR). continuă pe Ziarul Bursa

CORONAVIRUS. Cancelarul Angela Merkel prelungeste restrictiile in Germania pana pe 19 aprilie

Cancelarul Angela Merkel a decis, miercuri, prelungirea restrictiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus pana cel putin pe 19 aprilie. Dupa ce numarul de cazuri de infectare a crescut in Germania pana.

Majoritatea angajatilor Ford de la Craiova, in somaj tehnic pana pe 30 aprilie

Suspendarea temporara a productiei fabricilor Ford, la nivel european, se prelungeste pana cel putin pe data de 4 mai 2020, iar mare parte dintre angajatii de la fabrica din Craiova vor ramane in somaj tehnic pana pe 30 aprilie, informeaza compania intr-un comunicat de presa, transmis vineri AGERPRES.

Anuntul ANAF pentru romani: de ce sa platesti impozitul pana la 25 aprilie

ANAF face apel la romanii care pot sa-si plateasca impozitul pana la 25 aprilie sa o faca. Agentia sustine ca eforturile tuturor vor contribui la depasirea situatiei. Are si cateva.

Ministrul sanatatii din Italia confirma ca autoritatile vor prelungi masurile de carantina pana pe 13 aprilie

Ministrul sanatatii din Italia, Roberto Speranza, a confirmat miercuri, in timpul unei audieri in Senat, ca autoritatile vor prelungi masurile stricte de carantina pe fondul pandemiei de coronavirus pana pe 13 aprilie, cand se incheie sarbatorile.

AGENTIILE DE PRESA: Ministrul sanatatii din Italia confirma ca autoritatile vor prelungi masurile de carantina pana pe 13 aprilie

Ministrul sanatatii din Italia, Roberto Speranza, a confirmat miercuri, in timpul unei audieri in Senat, ca autoritatile vor prelungi masurile stricte de carantina pe fondul pandemiei de coronavirus pana pe 13 aprilie, cand se incheie sarbatorile pascale la catolici, transmit dpa si EFE.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )