Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ponta: E cea mai grava coruptie din 95 incoace. Se fura cu hotararea de Guvern. Ordonanta disperarii accelereaza intrarea in criza

Adevărul Adevărul,
Ponta: E cea mai grava coruptie din 95 incoace. Se fura cu hotararea de Guvern. Ordonanta disperarii accelereaza intrarea in criza

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca in anul 2019 in Romania este cea mai grava coruptie din 95 incoace si ca in prezent nu se mai fura cu geanta, ci cu acte normative. continuă pe Adevărul

Ponta: E cea mai grava coruptie din 95 incoace. Se fura cu ordonanta de urgenta, cu hotararea de Guvern. Ordonanta disperarii accelereaza intrarea in criza

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca in anul 2019 in Romania este cea mai grava coruptie din 95 incoace si ca in prezent nu se mai fura cu geanta, ci cu acte normative. Ponta spune ca Romania va intra in criza economica si ordonanta 114, pe care o denumeste ordonanta disperarii accelereaza intrarea tarii in criza.

Victor Ponta: in 2019 este cea mai grava coruptie din 95 incoace. Nu se mai fura cu geanta de bani, ci cu ordonanta de urgenta

Presedintele Pro Romania,Victor Ponta, a declarat, sambata, ca in anul 2019, in Romania este cea mai grava coruptie din 95 incoace. Asta pentru ca acum nu se mai fura cu geanta sau cu plicul, ci.

Simona Halep: Eu sunt numarul 1 mondial, dar Serena Williams este cea mai buna jucatoare din lume

Aflata in fata celei de-a zecea confruntari cu Serena Williams, Simona Halep a declarat ca americanca este cea mai buna jucatoare din lume. Halep si Williams se vor infrunta pentru un loc in sferturile de finala de la Australian Open. Cu siguranta ea este cea mai buna jucatoare din lume, a spus numarul 1 WTA.

Cum arata cea mai LUNGA pisica din lume: Are 1,20 metri si este FAIMOASA pe retelele de socializare (FOTO)

Cea mai lunga pisica din lume are un metru si 20 de centimetri lungime! Pe langa faptul ca este foarte lunga, pisica este si foarte grea: are 14 kilograme. Omar, asa cum il cheama pe motanul portocali.

Cea mai sanatoasa leguma din lume, pe care romanii au uitat-o aproape complet

Cea mai sanatoasa leguma din lume, pe care noi am uitat-o aproape complet este extrem de bogata in fier, continand mai mult fier chiar si decat spanacul si mai multa vitamina C decat lamaile si.

Cea mai populara bautura din lume, pe cale de disparitie. Noi efecte ale schimbarilorclimatice

Peste 60% dintre speciile salbatice de cafea sunt in pericol de disparitie, printre acestea aflandu-se si varietatile din care se prepara cea mai populara bautura din lume, au avertizat miercuri oamenii de.

Cea mai tare GAFA din televiziune: Neagu DJ Vara - Adelin Petrisor: Ce GHERLA ...

Viralul zilei vine, vineri, din lumea televiziunii. Cea mai tare gafa a unei prezentatoare tv a ajuns tinta glumelor in mediul online. Gafa a fost sesizata de Adelin Petrisor, care se arata uluit de ce i-a putut.

CEA MAI BUNA PERFORMANTA DIN ISTORIA SA: Dacia raporteaza 700.798 autovehicule vandute in 2018

Dacia a inregistrat in 2018 cea mai buna performanta comerciala din istoria sa cu vanzari totale pe piata interna si internationala care s-au cifrat la 700. 798 unitati, in crestere cu 7% fata de nivelul atins in anul precedent, se arata intr-un comunicat al constructorului, informeaza Agerpres.

VICTOR PONTA: Ordonanta 114 accelereaza intrarea in criza economica

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca in anul 2019 in Romania este cea mai grava coruptie din '95 incoace si ca in prezent nu se mai fura cu geanta, ci cu acte normative. Ponta spune ca Romania va intra in criza economica si ordonanta 114, pe care o denumeste ordonanta disperarii accelereaza intrarea tarii in criza.

Apel disperat. Cea mai mare termocentrala din tara, in pragul inchiderii din cauza lipsei de carbune

Cea mai mare termocentrala din Romania se afla in pragul inchiderii din cauza lipsei de carbune, pentru ca minerii de la carierele de suprafata din judetul Gorj sunt in greva si refuza sa mai lucreze.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )