Libnet.ro
UNICEF

16:15

PONTA: Dragnea si Valcov vor sa dea marea lovitura

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PONTA: Dragnea si Valcov vor sa dea marea lovitura

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, publica observatiile facute de Ministerul Justitiei la proiectul de ordonanta de urgenta privind administrarea participatiilor statului si spune ca Liviu Dragnea si Darius Valcov nu se multumesc sa scape de inchisoare cu ce au strans pana acum, vor sa dea si &171;marea lovitura &187;. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta: Bolnavul Liviu Dragnea e foarte suparat ca Toader nu da OUG care sa il scape de dosarul de la iCCJ

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a publicat observatiile lui Tudorel Toader privind proiectul de administrarea participantiilor statului, mentionand ca atunci cand a fost premier nu a adoptat niciodata un proiect fata de care Ministrul Justitiei nu si-a dat acordul. Ponta mai sustine ca Liviu Dragnea si Darius Valcov nu se multumesc sa scape de inchisoare si ca vor sa dea marea lovitura.

Danca: Dragnea, Valcov si Teodorovici au gandire infractionala in ceea ce priveste Pilonul 2. Nu va atingeti de banii mei!

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, il critica pe ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, pentru declaratiile acestuia pe tema banilor din Pilonul 2 de pensii, acuzandu-i ca vor sa puna mana pe cele peste 10 miliarde de euro adunate in conturile noastre pentru a le folosi in proiecte obscure de investitii cu parandarat.

UPDATE Liviu Dragnea a fost internat in spital. Medicii vor decide duminica daca liderul PSD are nevoie de operatie. Ce diagnostic au dat doctorii

Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a declarat, pentru Mediafax, ca doctorii au decis sa il interneze in spital pe liderul social-democrat Liviu Dragnea, din cauza problemele pe care le are la spate. Medicii vor decide, duminica, daca este nevoie sau nu de o interventie chirurgicala. 11 Codrin Stefanescu a declarat, la Antena 3, ca ar fi vorba de o dubla hernie de disc.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )