Libnet.ro
UNICEF

13:15

Raed Arafat (DSU): Daca respectam regulile, exista o sansa buna sa oprim cresterea numarului de cazuri de COVID-19. Cetatenii sa le atraga atentia politicos celor care le incalca (VIDEO)

B1 B1,
Raed Arafat (DSU): Daca respectam regulile, exista o sansa buna sa oprim cresterea numarului de cazuri de COVID-19. Cetatenii sa le atraga atentia politicos celor care le incalca (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta cu rang de secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne, este de parere ca daca populatia respecta regulile de siguranta sanitara si. continuă pe B1

Raed Arafat: Eu va cumpar glontul, faceti ce vreti cu mine!. Situatia la care se refera seful DSU

Seful DSU, Raed Arafat, a aratat joi seara, la Antena 3, ca se continua campania de denigrare a lui si a colegilor sau. Peste tot suntem hoti, spune el.

Raed Arafat, un nou avertisment: ATI este plin. Nu vorbeste nimeni despre asta, lumea crede ca e totul perfect. Dar nu e!

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a dezbatut situatia exploziei de noi cazuri de coronavirus de pe teritoriul Romaniei, din ultimele zile. Acesta a declarat ca, in prezent, sunt.

Raed Arafat demonteaza un fake news: NU s-a solicitat prelungirea starii de alerta

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta si secretar de stat in Ministerul de Interne, a anuntat ca NU s-a solicitat prelungirea starii de alerta. Precizarea vine in contextul in care au.

Lumea explodeaza in doua din cauza virusului. Campania care i-a starnit revolta lui Raed Arafat: Eu as fi primul care l-as da in judecata

O campanie socanta care care ii indeamna pe tineri la nepurtarea mastii de protectie in contextul pandemiei de coronavirus a starnit revolta in ultimele zile. Raed Arafat a criticat in termeni duri campania, despre care spune ca este contrara legislatiei si nu sugereaza libertatea de exprimare, ci libertatea de a ucide oamenii, de a induce in eroare.

Ministrul Sanatatii, atac dur la adresa politicienilor: Le recomand sa se uite in spitale, sa mearga in sectiile de terapie intensiva, sa vada daca intr-adevar exista acest coronavirus

Ministrul Sanatatii a vorbit marti despre neincrederea pe care cetatenii o manifesta vizavi de existenta noului coronavirus. Nelu Tataru ii roaga pe cei cu mesaje instigatoare la nerespectarea regulilor sa se gandeasca pentru cateva minute la medicii care se lupta in echipamente de protectie pentru a-si salva semenii. Faptul ca am fost acolo m-a facut .

Raed Arafat: Terapiile Intensive sunt pline la Bucuresti! Boala nu s-a terminat

Terapiile Intensive sunt pline la Bucuresti!Lumea crede ca totul e perfect. Nu este!, a spus Arafat, joi, la Antena 3.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )