Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rares Bogdan anunta o rafala intreaga de masuri: Noi avem cateva promisiuni in 2019 de la care nu ne abatem Guvernul e sub asediu de fake news

B1 B1,
Rares Bogdan anunta o rafala intreaga de masuri: Noi avem cateva promisiuni in 2019 de la care nu ne abatem Guvernul e sub asediu de fake news

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, a anuntat o rafala intreaga de asumari si ordonante de urgenta pentru perioada urmatoare, dar a precizat ca premierul Or. continuă pe B1

Care a fost ultima dorinta a Cristinei Topescu. Rares Bogdan a dezvaluit tot, cu lacrimi in ochi

Trupul neinsufletit al Cristinei Topescu a fost gasit de catre oamenii legii pe 12 ianuarie 2020. Jurnalista nu mai fusese vazuta de aproximativ trei saptamani, dupa cum a confirmat si vecina care a alertat autoritatile. Decesul acesteia a fost unul socant pentru multe vedete si personalitati TV de la noi. Rares Bogdan a reactionat, la .

RARES BOGDAN: Nu se pune problema unui alt premier

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a declarat, duminica seara, intr-o interventie telefonica la Digi 24, ca nu se pune problema unui alt premier si nici a candidaturii lui Ludovic Orban la alta functie decat cea de premier.

Liderul PNL Bucuresti, atac la Firea ca sa priceapa Rares Bogdan: Se vede cum arata Capitala condusa de un star de televiziune

Violeta Alexandru, liderul PNL Bucuresti, a vorbit marti la Adevarul Live, despre o posibila candidatura la Primaria Capitalei, precum si despre discutiile cu USR-PLUS in vederea unui candidat comun al Opozitiei. Bucurestiul condus de o persoana notorie, un star de televiziune, se vede cum arata astazi, a mai subliniat aceasta, in contextul in care nu doar Gabriela Firea ci si Rares Bogdan este o fosta vedeta TV.

Rares Bogdan: Am inghitit niste broaste raioase

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a declarat ca, pentru a schimba Guvernul Dancila, liberalii au inghitit niste broaste raioase.

Rares Bogdan: Am inghitit niste broaste raioase. Sa stiti ca nu le-am inghitit cu mare placere dar asta e politica

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a declarat duminica seara, la Digi24, ca pentru a schimba guvernul Dancila si pentru a instala un nou guvern condus de Ludovic Orban liberalii au fost nevoiti sa inghita niste broaste raioase, potrivit site-ului televiziunii de stiri.

Rares Bogdan, reactie la demiterea lui Orban

Rares Bogdan a declarat, duminica seara, intr-o interventie telefonica la un post TV, ca nu se pune .

Rares Bogdan, dupa moartea Cristinei Topescu: Cred ca ce a dus la aceasta plecare a fost o dorinta de a se intalni cu tatal ei. Ea a fost un om special, un om bun, sensibil, extrem de cultivat (VIDEO)

Trecerea in nefiinta a jurnalistei Cristina Topescu este o veste groaznica a inceputului de an, a declarat Rares Bogdan, pentru B1 TV. Europarlamentarul PNL, fost jurnalist, a afirmat ca aceasta era un om bun,.

A MURIT CRISTINA TOPESCU. Rares Bogdan: Un Om bun, de o sensibilitate profunda si o femeie distinsa, inteligenta, cultivata si frumoasa (VIDEO)

Rares Bogdan, europarlamentar PNL, a scris, pe pagina sa de Facebook, ca jurnalista Cristina Topescu a fost un Om bun, de o sensibilitate profunda si o femeie distinsa, inteligenta, cultivata si.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )