Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sectia de anchetare a magistratilor, desfiintata doar de Parlament

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sectia de anchetare a magistratilor, desfiintata doar de Parlament

Desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din JustitieSIIJ) trebuie facuta prin procedura parlamentara, iar o ordonanta de urgenta in acest domeniu este exclusa, a afirmat presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Iohannis: Sectia speciala trebuie desfiintata prin Parlament, nu prin OUG. Romanii s-au exprimat clar la referendumul din mai 2019 (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a afirmat ferm ca Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie trebuie desfiintata prin procedura parlamentara, si nu prin OUG, in conditiile in care.

Catalin Predoiu, intrebat de desfiintarea Sectiei Speciale: Toate aceste solutii tehnice vor fi discutate cu CSM in momentul in care vom elabora un proiect

Desfiintarea Sectiei Speciale de Investigare a Infractiunilor din Justitiei se mai amana! Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a aratat marti ca acest subiect va fi discutat impreuna cu Consiliul Superior.

Predoiu, despre desfiintarea Sectiei speciale: Solutiile tehnice vor fi discutate cu CSM cand vom elabora un proiect

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a anuntat, marti, ca solutiile tehnice referitoare la desfiintarea Sectiei de investigare a infractiunilor din Justitie SIIJ) vor fi discutate cu Consiliul Superior al Magistraturii, atunci cand va fi elaborat un proiect de lege pe aceasta tema.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )