Libnet.ro
UNICEF

11:30

Sorina Pintea face noi promisiuni: in maximum doi ani, acoperim posturile vacante din spitale. Spagile, in scadere

B1 B1,
Sorina Pintea face noi promisiuni: in maximum doi ani, acoperim posturile vacante din spitale. Spagile, in scadere

Ministrul Sanaratii, Sorina Pintea, a declarat, vineri, ca, in maximum doi ani, vor fi acoperite posturile vacante din spitale cu medici specializati in medicina de urgenta. Este o problema, este o problem. continuă pe B1

Sorina Pintea: in maximum doi ani, acoperim posturile vacante din spitale cu medici specializati in medicina de urgenta

In maximum doi ani, posturile vacante din spitale ar urma sa fie acoperite cu medici specializati in medicina de urgenta, sustine ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Ea a fost intrebata vineri, in timpul unei vizite la Zalau, ce masuri poate lua Ministerul Sanatatii pentru rezolvarea crizei generate de lipsa medicilor specializati in medicina de urgenta, problema prezenta in multe spitale din tara.

Pintea: In maximum doi ani acoperim posturile vacante din spitale cu medici specializati in medicina de urgenta

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat vineri ca in maximum doi ani urmeaza sa fie acoperite posturile vacante din spitale cu medici specializati in medicina de urgenta, scrie Agerpres.

Sorina Pintea: Numarul celor carora li s-a pretins sau care au dat spaga in spitale a scazut

Numarul celor carora li s-a pretins sau care au dat spaga in spitale a scazut, arata statisticile centralizate la nivelul Ministerului Sanatatii, a declarat vineri ministrul Sorina Pintea. Cu toate ca acest fenomen este inca prezent, din statistici a scazut numarul celor carora li s-a pretins sau care au dat spaga, plati informale, le spunem, asta din acel chestionar de feedback pe care noi il avem si pentru care facem rapoarte pe care le postam pe site-ul ministerului, sustine ministrul Sanatatii.

Sorina Pintea despre proiectul legii vaccinarii, blocat de aproape 2 ani in Parlament: Am vorbit cu colegii de la PSD. Fiind o lege cu impact atat de mare, cred ca se procedeaza corect

Am vorbit cu colegii de la PSD, dar, fiind o lege cu impact atat de mare, cred ca se procedeaza corect. Pentru a se putea adopta o astfel de lege, e nevoie de un consens, a afirmat marti ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, intrebata, intr-o conferinta de presa la Guvern, despre proiectul legii vaccinarii, blocat de aproape 2 ani in Parlament. Sorina Pintea a subliniat insa ca parerea mea personala, si mi-o voi exprima public peste tot, este ca e nevoie sa avem in lege cuvantul 'obligativitate'. Pentru ca daca nu avem aceasta sintagma, nu am rezolvat problema.

Sorina Pintea: Meningita meningococica din cazul fetei de la Pitesti, diferita de cea din cazul elevei de la Lazar

Meningita meningococica depistata la pacienta din Arges nu este acelasi lucru cu menigita menigococica pe care a contactat-o fata care a decedat de la Liceul Lazar, a declarat joi ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. O tanara de 16 ani bolnava de meningita este internata de ieri la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, transferata de la Spitalul de Pediatrie din Pitesti.

SORINA PINTEA: Suntem pe ultima suta de metri cu proiectele pentru realizarea spitalelor regionale

Ministerul Sanatatii este pe ultima suta de metri cu demararea proiectelor spitalelor regionale din tara, in sedinta de Guvern de astazi urmand sa fie aprobati indicatorii tehnico-economici pentru prima astfel de unitate spitaliceasca - cea de la Iasi, a declarat luni, la Horezu, ministrul Sorina Pintea.

Sorina Pintea: Peste 40 de milioane de euro, alocate pentru infiintarea celor patru centre de mari arsi

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat joi, la Targu Mures, ca desi initial estimarea pentru infiintarea celor patru centre de mari arsi a fost de 17 milioane de euro, s-a ajuns la o valoare de peste.

VIDEO Angajate ale Spitalului Universitar, filmate cand tipa la pacienti si ii umilesc / Ce spune Sorina Pintea

Mai multe angajate ale Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti au fost filmate in timp ce tipau la pacienti, le vorbeau urat si ii umileau, imaginile fiind postate pe retele de socializare. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, joi, ca a fost convocata o comisie de disciplina in acest caz.

Sorina Pintea, despre Legea vaccinarii: Trebuie sa avem in text cuvantul obligativitate

Romania da semne ca se aliniaza trendului international privind pozitia fata de vaccinarea obligatorie. Legea vaccinarii e inca in dezbatere, dar ministrul Sanatatii si-a exprimat clar punctul de vedere. La nivel european si nu numai se aduce tot mai des in discutie vaccinarea obligatorie. Din cauza miscarilor anti-vaccin, care au luat amploare si au castigat [] .

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, anunt cu privire la legea vaccinarii

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat marti ca pentru adoptarea in Parlament a unei legi a vaccinarii este nevoie de consens, ea afirmand ca in textul actului normativ ar fi necesar sa existe.

ştiri din Politica

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )