Libnet.ro
UNICEF

11:01

Starea de alerta, prelungita cu inca 30 de zile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Starea de alerta, prelungita cu inca 30 de zile

Guvernul a aprobat, ieri, in baza hotararii Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, prelungirea cu inca 30 de zile a starii de alerta, incepand de astazi, 15 septembrie. Este a patra oara cand starea de alerta se prelungeste, dupa iesirea din starea de urgenta in 15 mai. continuă pe Ziarul Bursa

Starea de alerta, prelungita inca 30 de zile. Adunarile publice sunt permise cu maximum 100 de participanti

Starea de alerta se prelungeste in Romania cu inca 30 de zile, printre noile masuri prevazute fiind permiterea adunarilor publice si manifestatiilor, in limita a maximum 100 de persoane.

Starea de alerta se prelungeste cu inca 30 de zile, insa Orban promite noi relaxari. Manifestatiile vor fi din nou permise

Premierul Ludovic Orban a anuntat duminica ca Guvernul va aproba maine hotararea de prelungire a starii de alerta cu inca 30 de zile. Acesta a promis insa si un nou set de relaxare a restrictiilor, printre acestea regasindu-se si aprobarea manifestatiilor publice.

ORBAN: Starea de alerta se prelungeste cu inca 30 de zile

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca guvernul va aproba, luni, hotararea pentru prelungirea starii de alerta cu inca 30 de zile, insa executivul va veni cu o noua relaxare a restrictiilor astfel incat se vor putea relua adunarile publice si manifestatiile de, cel mai probabil, 100 de persoane, conform Hotnews. ro.

Orban: Starea de alerta se prelungeste cu inca 30 de zile Manifestatiile vor fi din nou autorizate

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca guvernul va aproba, luni, hotararea pentru prelungirea starii de alerta cu inca 30 de zile, insa executivul va veni cu o noua relaxare a restrictiilor astfel incat se vor putea relua adunarile publice si manifestatiile de, cel mai probabil, 100 de persoane.

Stare de Alerta in Romania, pentru inca 30 de zile. Decizia categorica a Guvernului

Guvernul a luat o decizie categorica: starea de alerta se prelungeste in Romania pentru inca 30 de zile. Ce se va intampla de pe 16 septembrie?! Stare de Alerta in Romania, prelungita inca 30 de zile Prelungirea starii de alerta nu s-a putut vota joi din cauza lipsei avizului Consiliului Legislativ, motiv pentru care, astazi, .

DOCUMENT Noi masuri in starea de alerta: ce trebuie sa faca alegatorii care vin la vot pe 27 septembrie Singurul motiv pentru care masca poate fi data jos in sectie

Alegerile locale din 27 septembrie se vor desfasura in conditii mult mai dificile decat in anii trecuti, dupa cum arata noile masuri aprobate de Guvern prin Hotararea privind prelungirea starii de alerta cu inca 30 de zile. intr-o sala de vot nu vor avea voie sa se afle, in acelasi timp, mai mult de 5 alegatori. De asemenea, nu pot intra oricum intr-o sala de vot, ci doar dupa ce li se masoara temperatura si dupa ce isi dezinfecteaza mainile. Alegatorul va fi instruit sa isi indeparteze pentru scurt timp masca spre a fi identificat, la o distanta de minimum 1,5 m fata de operatorul de calculator.

CORONAVIRUS |Guvernul a prelungit starea de alerta cu inca 30 de zile. Masurile luate in sedinta de luni

UPDATE, 14 septembrie, ora 14. 40: Guvernul Orban a prelungit starea de alerta cu inca o luna. Hotararea intra in vigoare de marti, 15 septembrie. Sedinta Executivului afost precedata de o reuniune a Com.

ştiri din Economie

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )