Libnet.ro
UNICEF

13:45

Traian Basescu cere revenirea la starea de urgenta: Romanii cred mai mult ce le zice Sputnik decat ce le spune Guvernul

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu cere revenirea la starea de urgenta: Romanii cred mai mult ce le zice Sputnik decat ce le spune Guvernul

Fostul presedinte Traian Basescu s-a aratat extrem de dezamagit de modul in care romanii nu respecta nicio regula de protectie, cerandu-i actualului presedinte Klaus Iohannis sa reinstaureze starea de urgenta. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, propunere surprinzatoare: Cer revenirea la starea de urgenta

Propunere surprinzatoarea facuta de fostul presedinte Traian Basescu. Fostul sef al statului ii cere lui Klaus Iohannis reinstaurarea starii de urgenta pentru ca romanii nu respecta nicio regula de protectie.

Motivarea instantei dupa ce Traian Basescu a fost declarat colaborator al Securitatii

Fostul presedinte Traian Basescu a fost declarat de instanta colaborator al Securitatii. A fost publicata sentinta prin care Curtea de Apel Bucuresti a constatat calitatea de colaborator al Securitatii a lui Traian Basescu.

Traian Basescu: Planul de relansare economica mai trebuie aprobat si de un Dumnezeu al Europei, Consiliul European (VIDEO)

Eurodeputatul Traian Basescu este de parere ca planul european de relansare economica va fi influentat de forma bugetului UE pe care o vor sustine Franta si Germania. Desi putem miza pe faptul ca banii.

Cine eAndreea Kohalmi, noul presedinte AFM. Fiica unei apropiate de-a lui Traian Basescu si a Elenei Udrea, cu legaturi in firme de familie

Andreea Kohalmi-Szabo a fost numita in fruntea Administratiei Fondului de Mediu AFM) in luna mai de catre Ludovic Orban. Desi nu are experienta, avand studii in comunicare si publicitate, aceasta este fiica Luminitei Kohalmi-Szabo, nume apropiat de-a lungul anilor de personaje precum fostul presedinte Traian Basescu sau fostul ministru Elena Udrea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )