Libnet.ro
UNICEF

13:00

UDMR anunta ca sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UDMR anunta ca sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban

UDMR anunta ca va sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban, intrucat acesta isi angajeaza raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi. UDMR a fost intotdeauna foarte clar in aceasta privinta, iar inca de anul trecut am spus: doar atunci putem sa sustinem guvernul Orban, daca acesta nu modifica legea electorala nici prin ordonanta de urgenta, nici prin angajarea raspunderii, spun reprezentantii UDMR, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

UDMR sustine PSD. Kelemen: Votam motiunea de cenzura impotriva Guvernului

UDMR face echip cu PSD in demararea motiunii de cenzura impotriva Guvernului, dupa ce premierul Ludovic Orban a anuntat ca Executivul isi asuma raspunderea in Parlament pentru alegerea primarilor in doua tu.

ALDE nu voteaza motiunea de cenzura impotriva Guvernului: Nu intram intr-o noua majoritate parlamentara cu PSD si UDMR

Varujan Vosganian a declarat, joi, ca ALDE nu intra in jocul PSD si UDMR si nu va da niciun vot pentru demiterea Guvernului Orban. Alegerea primarilor in doua tururi de scrutin este o masura necesara pe.

Reactia UDMR dupa anuntul Guvernului privind angajarea raspunderii: Vom sustine motiunea de cenzura a PSD

Liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila, a precizat, intr-o interventie pentru Adevarul, ca formatiunea din care face parte va sustine motiunea de cenzura a PSD, in cazul in care Guvernul recurge la angajarea raspunderii pe proiectul de lege privind alegerea primarilor in doua tururi.

PSD va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban. Ciolacu: Va rog mult sa nu subestimati capacitea de a purta negocieri si a forma o noua majoritate (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat dupa Comitetul Executiv de marti ca formatiunea va depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului condus de Ludovic Orban in luna.

Marcel Ciolacu: PSD nu va face o propunere de premier chiar daca se creeaza alta majoritate (VIDEO)

PSD nu va propune un membru de partid pentru preluarea functiei de prim-ministru, in eventualitatea in care motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va trece, a anuntat Marcel Ciolacu, liderul interimar al.

Marcel Ciolacu: Depunem motiune de cenzura impreuna cu UDMR

Marcel Ciolacu a spus ca va fi depusa motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban, dupa ce premierul a anuntat ca isi va angaja raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi.

Sedinta Comitetului Executiv al PSD: Pe agenda depunerea unei motiuni de cenzura pentru demiterea Guvernului Orban si chestiuni organizatorice privind congresul PSD

Liderii PSD se intrunesc, marti, la Parlament, in prima sedinta a Comitetului Executiv din acest an, pentru a discuta despre depunerea unei motiuni de cenzura pentru demiterea Guvernului Orban si despre congresul PSD care urmeaza sa aiba loc in februarie.

Cum reactioneaza PSD la planul PNL de a declansa alegeri anticipate: Sesizare la CCR si motiune de cenzura si daca Guvernul isi angajeaza raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi - surse

Liderii PSD s-au reunit, marti, la Parlament, in prima sedinta a Comitetului Executiv din acest an. Surse social democrate au declarat pentru Hotnews. ro ca partidul va depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban daca acesta va modifica legea electorala. De asemenea, social democratii intentioneaza sa blocheze alegerea primariilor in doua tururi printr-o sesizare la Curtea Constitutionala. Marcel Ciolacu vrea sesiune extraordinara a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale.

Plangere penala impotriva membrilor Guvernului Orban

Asociatia Elevilor din Constanta AEC) a informat, joi, ca va depune o cerere de incepere a urmaririi penale pe numele membrilor Guvernului Romaniei, la Administratia Prezidentiala si la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, ca urmare a expirarii termenului de 15 ianuarie acordat pentru ca guvernantii sa se asigure ca fiecare elev are posibilitatea de a ajunge la scoala, au informat joi reprezentantii organizatiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )