Libnet.ro
UNICEF

00:06

Viorica Dancila anunta OUG: inchisoare pe viata pentru criminali, violatori si pedofili; Am zero toleranta pentru lipsa de umanitate

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila anunta OUG: inchisoare pe viata pentru criminali, violatori si pedofili; Am zero toleranta pentru lipsa de umanitate

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi seara ca Guvernul va da o ordonanta de urgenta care sa prevada inchisoarea pe viata pentru criminali, violatori si pedofili. Am zero toleranta pentru lipsa de umanitate, a subliniat Dancila. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila anunta OUG: inchisoare pe viata pentru criminali, violatori si pedofili

Premierul Viorica Dancila a anuntat, joi, ca va da o ordonanta de urgenta pentru inasprirea pedepselor aplicate criminalilor, violatorilor si pedofililor, prin care va introduce inclusiv pedeapsa inchisorii.

Dancila anunta ordonanta de urgenta care sa prevada inchisoare pe viata pentru criminali, violatori si pedofili

Guvernul va da o ordonanta de urgenta care sa prevada inchisoare pe viata pentru criminali, violatori si pedofili, a anuntat joi seara premierul Viorica Dancila.

Dancila: inchisoare pe viata pentru criminali, violatori si pedofili

Premierul Viorica Dancila a anuntat, joi, ca va da o ordonanta de urgenta pentru inasprirea pedepsel.

Viorica Dancila cere sesiune extraordinara a Parlamentului pentru un proiect de OUG privind serviciul 112

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca a fost elaborat un proiect de OUG privind imbunatatirea serviciului 112, acesta intrand deja pe circuitul de avizare. insa, pentru a putea fi aprobat actul normativ de Guvern, Parlamentul trebuie sa convoace o sesiune extraordinara, acum fiind in vacanta. UPDATE Dancila a mai spus ca Executivul va discuta joi, in prima lectura, proiectul de lege privind procedurile pentru cautarea persoanelor disparute.

Stadiul proiectelor mari de infrastructura, prezentat de Viorica Dancila: Patru investitori si-au manifestat interesul pentru autostrada Targu Neamt-Iasi

Implementarea proiectelor mari de investitii va continua, sustine premierul Viorica Dancila, care a prezentat joi, la inceputul sedintei de Guvern, stadiul unora dintre ele. Premierul a afirmat ca pentru autostrada Targu Neamt-Iasi, proiect in parteneriat public-privat, exista patru investitori interesati.

Liviu Dragnea, lovitura grea pentru Viorica Dancila. Fostul lider PSD, cerere pentru anularea alegerii in functie a Vioricai Dancila si a lui Mihai Fifor la Congresul PSD

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus in instanta o cerere de interventie, in calitate de intervenient principal, in contradictoriu cu PSD, prin cabinetul avocatului Flavia Teodosoiu, pentru anularea alegerii.

Anunt de ultima ora! Viorica Dancila: Voi da OUG pentru instituirea pedepsei cu inchisoarea pe viata

Anunt important facut de premierul Romaniei! Viorica Dancila a declarat, joi 8 august, ca intentioneaza sa dea mai multe ordonante de urgenta, inclusiv una pentru instituirea pedepsei cu inchisoarea pe viata, respectiv inasprirea pedepselor pentru aceste fapte. Ce isi propune Viorica Dancila Premierul Romaniei Viorica Dancila a anuntat, prin intermediul unei postari pe .

Premierul Viorica Dancila va convoca sesiune extraordinara a Parlamentului, pentru a dezbate modificarile legislative propuse de ministerul Justitiei in cazul infractiunilor grave

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi ca va cere convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru a dezbate si implementa propunerile de modificare a legislatiei penale in cazul infractiunilor grave si foarte grave identificate de analiza in derulare a Ministerului Justitiei.

Premierul Dancila: Voi introduce pedeapsa cu inchisoarea pe viata pentru violatori si criminali. Trebuie sa ducem un adevarat razboi (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, joi, la finalul sedintei de Guvern, ca va da o Ordonanta de Urgenta pentru introducerea pedepsei cu inchisoarea pe viata, in cazul violatorilor si.

Liviu Dragnea contesta congresul PSD in care Viorica Dancila a fost aleasa presedintele partidului

Liviu Dragnea agita apele din inchisoare! Acesta vrea sa provoace un cutremur veritabil in tabara Partidului Social Democrat. Fostul lider PSD contesta congresul in care Dancila a fost aleasa presedintele partidului. Dragnea contesta congresul PSD in care Dancila a fost aleasa presedinte Liviu Dragnea, aflat de cateva luni bune in inchisoare, s-a adresat instantei cu .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )