Libnet.ro
UNICEF

16:30

Viorica Dancila, despre masurile privind inasprirea pedepselor pentru criminali si violatori: Le vom adopta in sedinta de Guvern, urmand ca Parlamentul sa ia act

B1 B1,
Viorica Dancila, despre masurile privind inasprirea pedepselor pentru criminali si violatori: Le vom adopta in sedinta de Guvern, urmand ca Parlamentul sa ia act

Premierul Viroica Dancila a reiterate duminica intentia Guvernului Romaniei de a da ordonanta de urgenta privind inasprirea pedepselor pentru criminali si violatori, in contextul crimelor de la. continuă pe B1

Viorica Dancila, despre scandalurile care au zguduit Romania

Premierul Viorica Dancila a fost invitata lui Razvan Dumitrescu la editia de duminica a emisiunii Subiectiv.

Ioana Constantin, dupa anuntul lui Dancila privind OUG pentru inasprirea pedepselor: Ce reparatie morala, cand ai lasat pe strazi mii de infractori? Ce spune oficialul PMP despre 112 si cazul Caracal (VIDEO)

Ioana Constantin, secretarul general adjunct al PMP, considera ca masurile privind inasprirea pedepselor pentru criminali si violatori, pe care Guvernul a anuntat ca le va adopta prin OUG, sunt inutile daca nu.

Ce crede Viorica Dancila despre sondajele de opinie, care o dau sub 10% la alegerile prezidentiale

Premierul Viorica Dancila a comentat duminica seara, in direct la Antena 3, sondajele de opinie, care o arata cu un scor de sub 10% la alegerile prezidentiale din noiembrie. Candidatul PSD considera ca.

Viorica Dancila, despre viitorul ministru al Educatiei: Trebuie sa cunoasca foarte bine problemele din sistemul preuniversitar

Premierul a declarat ca persoana care va ajunge in fotoliul de la Educatie trebuie sa stie toate problemele care exista in sistem, mai ales in cel preuniversitar, vineri, la Iasi ca.

Reactii politice dupa crimele de la Sapoca. Un eurodeputat PSD cere inasprirea pedepselor pentru cei care agreseaza personalul medical

Europarlamentarul Tudor Ciuhodaru solicita Puteriii sa adopte de urgenta un proiect care prevede pedepse mai mari pentru cei care agreseaza politisti, jandarmi sau personalul medical si didactic. Fostul senator PSD precizeaza ca o astfel de lege e necesara, in contextul cazului din Buzau.

Viorica Dancila va discuta cu Kelemen Hunor despre sustinerea Guvernului in Parlament

Premierul Viorica Dancila a declarat, la Iasi, ca va discuta cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor, despre sustinerea Guvernului in Parlament, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Viorica Dancila explica fenomenul M**E PSD: Ce spune premierul despre cei care au astepta-o cu proteste la Iasi (VIDEO)

Asteptata cu proteste la Iasi, Viorica Dancila le-a spus jurnalistilor ca fenomenul M**E PSD nu reprezinta poprul roman. Doi oameni nu inseamna toata lumea. Marea majoritate sunt oameni care.

Viorica Dancila a schitat portretul viitorului ministru al Educatiei: Ce calitati trebuie sa aiba cel care va conduce invatamantul romanesc

Premierul Viorica Dancila a spus ca pana marti va trimite propunerile de ministrii presedintelui Klaus Iohannis. Este vorba despre posturile de la Educatie si Interne. Dancila a schitat portretul.

Propunerile de noi MINISTRI, pe masa lui Klaus Iohannis cel tarziu marti. Viorica Dancila: Vom merge pe o remaniere guvernamentala, nu pe o restructurare guvernamentala (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat, vineri, la Iasi, ca cel tarziu marti va trimite propunerile pentru noii ministri presedintelui Klaus Iohannis. Este vorba despre ministrii de la Interne si Educatie, dupa.

Viorica Dancila anunta ca va negocia cu UDMR sustinerea Guvernului: Este normal sa discut

Premierul Viorica Dancila a declarat ca va discuta cu liderul UDMR, Kelemen Hunor, despre sustinere Guvernului in Parlament, informeaza Agerpres. Prezenta, vineri, la Iasi, sefa Executivului a precizat ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )