Libnet.ro
UNICEF

13:30

ALEGERI LOCALE 2020. Cand va avea loc scrutinul. Guvernul valideaza data alegerilor

Antena3 Antena3,
ALEGERI LOCALE 2020. Cand va avea loc scrutinul. Guvernul valideaza data alegerilor

Data alegerilor locale va fi validata in sedinta de joi a Guvernului. Pe 27 septembrie, romanii vor fi chemati la urne pentru a alege primarii si consilierii locali. Proiectul de lege elaborat de Autoritatea Electorala Permanenta AEP) este dezbatut in sedinta de Guvern. continuă pe Antena3

Cupa Romaniei: Programul semifinalelor - Cand va avea loc derbiul FCSB vs Dinamo

O echipa din play-off si trei din play-out au ramas in cursa pentru castigarea Cupei Romaniei, editia 2019-2020. Miercuri si joi vor avea loc partidele din prima mansa a semifinalelor. Returul este programat peste doua saptamani. Meciurile vor fi in direct la Digisport, Look TV si Telekom Sport.

Calendar Evaluare Nationala 2020 sesiunea speciala. Cand vor avea loc examenele

Evaluarea Nationala 2020va avea o sesiune speciala, la care vor participa elevii ce vor avea temperatura peste 37,3 grade, sunt internati sau se afla in carantina in ziua examenelor din sesiunea oficiala.

DUPA PROIECTUL DE LEGE INITIAT DE AEP UDMR vrea alegeri locale in 27 septembrie

Guvernul, Autoritatea Electorala Permanenta AEP) si UDMR se pare ca au decis ca alegerile locale trebuie sa se desfasoare in 27 septembrie. Premierul Ludovic Orban a declarat in mai multe randuri ca data respectiva reprezinta una rezonabila pentru organizarea si desfasurarea alegerilor locale, iar Autoritatea Electorala Permanenta chiar a initiat, vinerea trecuta, un proiect de lege in acest sens.

Cand va avea loc Festivalul de film horror si fantastic Luna Plina

Cea de-a noua editie a festivalului de film horror si fantastic Luna Plina va avea loc anul acesta in luna august, in comuna Biertan din judetul Sibiu.

Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, dezbatuta in Camera Deputatilor: Cand va avea loc votul

Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, intitutala Sanatatea romanilor nu este firma de pompe funebre, va fi dezbatuta, marti, in plenul Camerei Deputatilor. Sedinta este.

Orban: Alegeri locale pe 27 septembrie Va fi campanie fara mitinguri electorale Candidatii isi pot face campanie din casa in casa sau online

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi seara, la Digi 24, ca data alegerilor locale este stabilita pentru 27 septembrie, iar din daca numarul de cazuri de coronavirus va creste va fi o campanie fara adunari publice, fara mitinguri electorale, din casa in casa purtand masti de protectie sau in online. Orban: PNL e azi intre 36 si 40% in sondaje, la distanta de 10% peste PSD.

Contestatii Evaluare Nationala 2020. Cand poti depune contestatie si care este procedura

S-au terminat examenele Evaluarii Nationale 2020 si urmeaza depunerea contestatiilor. Un numar de aproximativ 172. 000 de elevi care au absolvit clasa a VIII-a, dintre care peste 16. 000 in municipiul Bucuresti,.

Monica Anisie: Evaluarea Nationala a fost organizata foarte bine, elevii s-au pregatit Cand vor avea loc examenele de titularizare si cele pentru definitivat

Ministrul Educatiei a declarat ca Evaluarea Nationala a fost foarte bine organizata, elevii s-au pregatit mai bine si doar patru dintre ei au avut temperatura peste 37,3, contrar temerilor exprimate de unii la i.

Alegeri SUA 2020. Obama il ajuta pe Biden sa stranga peste 11 milioane de dolari

Fostul presedinte american Barack Obama a aparut marti alaturi de Joe Biden in cursul unei strangeri virtuale de fonduri care a adus peste 11 milioane de dolari 9,7 milioane de euro) pentru campania acestuia din urma, transmite Reuters.

ştiri din Politica

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )