Libnet.ro
UNICEF

18:45

Dan Barna: il felicit pe Klaus Iohannis, ii felicit pe romanii de acasa si din Diaspora. Victoria de astazi este sfarsitul regimului Dragnea

B1 B1,
Dan Barna: il felicit pe Klaus Iohannis, ii felicit pe romanii de acasa si din Diaspora. Victoria de astazi este sfarsitul regimului Dragnea

Liderul USR Dan Barna l-a felicitat, duminica, pe Klaus Iohannis pentru scorul obtinut in turul doi al alegerilor prezidentiale. Barna a salutat mobilizarea la urne a romanilor din tara si din. continuă pe B1

Dan Barna ii cere lui Iohannis sa se ridice la inaltimea increderii primite de la romani

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, duminica seara, ca rezultatul din turul al doilea al aleger.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Dan Barna il felicita pe Iohannis pentru succesul la prezidentiale: Este victoria romanilor care-si doresc o tara moderna si democratica

Presedintele USR, Dan Barna, l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru succesul inregistrat in al doilea tur al alegerilor prezidentiale. il felicit pe Klaus Iohannis, ii felicit pe romanii de acasa si.

DAN BARNA: Va indemn sa-l votati pe Klaus Iohannis

Dan Barna, candidatul Aliantei USR PLUS la prezidentiale in turul I, ii indeamna pe sustinatorii sai sa voteze cu Klaus Iohannis in turul al doilea. Acesta s-a adresat votantilor din Diaspora, amintindu-le ca pentru ei votul a inceput inca de azi si dureaza trei zile.

Viorica Dancila, un ultim atac impotriva adversarului ei din turul 2 al alegerilor prezidentiale. Adevaratele intentii si mize ale lui Klaus Iohannis

A mai ramas foarte putin timp pana cand romanii isi vor putea vota presedintele pentru urmatorii cinci ani. Duminica, 24 noiembrie, are loc al doilea tur al alegerilor prezidentiale in tara. Romanii din diaspora pot vota intre 22 si 24 noiembrie. Cetatenii romani vor putea alege intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis. Viorica Dancila, un .

Klaus Iohannis, la finalul cursei spre al doilea mandat: Romanii vor sa scape de PSD Presedintele in functie, mesaj special pentru fratii de peste Prut (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri, ca o concluzie a campaniei electorale, care se incheie vineri, cu doua zile inainte de finala alegerilor, unde o va infrunta pe Viorica Dancila, ca romanii vor.

Sediul PNL, reactie Klaus Iohannis, dupa inchiderea urnelor: Romania moderna a castigat

Romanii au fost chemati, duminica, la vot pentru a-si alege presedintele pentru urmatorii cinci ani. Klaus Iohannis a facut primele declaratii, la sediul PNL, dupa aflarea rezultatelor exit-poll. Presedintele Klaus Iohannis si-a sustinut discursul la sediul PNL, imediat dupa ce televiziunile au venit cu primele rezultate exit-poll. Sondajele realizate la iesirea de la urne si .

Carmen Iohannis a votat in turul doi al alegerilor prezidentiale. De ce nu a fost alaturi de Klaus Iohannis FOTO

Romanii isi aleg astazi viitorul conducator al tarii, avand posibilitatea de a pune stampila pe unul dintre cei doi candidati, in al doilea scrutin electoral. Pe buletinele de vot exista cele doua variante, ale candidatilor ajunsi in turul 2, si anume Klaus Iohannis, din partea PNL, si Viorica Dancila, candidatul PSD. Actualul sef al statului .

Rezultate partiale Alegeri Prezidentiale, turul 2: Klaus Iohannis 63%, Viorica Dancila 37%

Peste 18,2 milioane de romani sunt asteptati sa voteze in turul 2 al alegerilor prezidentiale 2019 care are loc astazi, duminica, 24 noiembrie 2019. Sectiile de vot din tara s-au deschis la ora 7. 00 si se vor inchide la ora 21. 00, interval in care romanii vor avea de ales intre presedintele in exercitiu Klaus Iohannis, .

Exit Poll in diaspora. Klaus Iohannis are 92,54 % in Australia. Viorica Dancila a luat doar 20 de voturi in Noua Zeelanda

Au aparut primele rezultate venite din afara tarii. in Noua Zeelenada si in Australia s-au inchis sectiile de votare. Potrivit numerotarii paralele realizate de USR PLUS, in Auckland, Noua Zeelanda, Klaus Iohannis a obtinut 185 voturi 89,19 %), in vreme ce contracandidatul sau, Viorica Dancila a obtinut doar 20 voturi 10,81%), de la romanii stabiliti .

Exit Poll Curs-Avangarde + IRES ora 17:00. Klaus Iohannis 61 %, Viorica Dancila 39 %

Astazi este ziua cea mare in care romanii isi vor alege presedintele pentru urmatorii cinci ani. Cei care nu au votat pana acum mai au timp sa o faca pana inainte de ora 21:00, cand se vor inchide sectiile de votare din tara. Potrivit sondajului CURS-Avangarde, in jurul orei 16:00, diferenta dintre procentul obtinut pana .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )