Libnet.ro
UNICEF

21:45

DIASPORA, LA URNE! Cozi imense la Milano. Romanii voteaza la europarlamentare si la referendum (FOTO)

B1 B1,
DIASPORA, LA URNE! Cozi imense la Milano. Romanii voteaza la europarlamentare si la referendum (FOTO)

Cozi imense la Milano. Romanii s-au asezat la rand inca de dimineata, pentru a-si exercita dreptul la vot. in jurul orei 11. 30, la sectiile de votare din strainatate se prezentasera deja de peste doua. continuă pe B1

DIASPORA, LA URNE! Cozi imense la Milano. Romanii voteaza la europarlamentare si la referendum (FOTO)

Cozi imense la Milano. Romanii s-au asezat la rand inca de dimineata, pentru a-si exercita dreptul la vot. in jurul orei 11. 30, la sectiile de votare din strainatate se prezentasera deja de peste doua.

DIASPORA, LA CAPATUL RABDARII. Zeci de mii de oameni stau ore intregi la cozi kilometrice pentru a vota (VIDEO, FOTO)

Zeci de mii de romani stau la cozi imense, in diaspora, si asteapta cu orele sa poata vota la alegerile europarlamentare, dar si la referendumul pe Justitie. Unii dintre ei au scris pe retelele sociale ca au.

FOTO VIDEO UPDATE Mobilizare peste asteptari la sectiile de vot strainatate / Imagini impresionante din marile orase europene / La Stuttgart, romanii scandeaza Hotii! Hotii!/ Cozi imense si in Germania, unde se striga Vrem sa votam

La multe dintre sectiile de votare din strainatate s-au format cozi mari inca de la ora deschiderii urnelor. Potrivit informatiilor primite pana acum, cozi mari sunt: Nurnberg, Londra, Roma, Viena, Torino, Bruxelles, Paris, Marsilia, Ulm, Lutton, Dublin, Valencia, Limassol, Praga, Bristol, Munchen Berlin, Stuttgart, Oslo, Lille, Barcelona, Haga, Wurzburg, Castellon, Luxemburg, Leipzig si Coslada. Multumim cititorilor HotNews. ro care ne-au trimis imagini cu situatia de la sectiile din strainatate). La unele sectii, oamenii si-au pierdut rabdarea si au inceput sa scandeze Hotii sau Vrem sa votam. -----------18:55 Un cititor din Germania sta la coada de 5 ore, la Wurzburg, pentru a putea vota 18:30 Cozi imense si la Slough, in Marea Britanie18. 31 Cozi uriase si la Munchen, unde oamenii stau ore bune pentru a putea vota18. 20 Circa 2. 500 de oameni, la coada in fata consultatului din Stuttgart/ A intervenit Politia17:42 Cozi si in Olanda. Un cititor ne-a trimis imagini surprinse la o sectie de vot din Amsterdam/Diemen17. 15 Cozi imense si la Freiburg, in Germania, unde oamenii huiduie si striga Vrem sa votam.

FOTO VIDEO UPDATE Mobilizare peste asteptari la sectiile de vot strainatate / Imagini impresionante din marile orase europene / La Stuttgart, romanii scandeaza Hotii! Hotii!/ Cozi imense in Germania, unde se striga Vrem sa votam

La multe dintre sectiile de votare din strainatate s-au format cozi mari inca de la ora deschiderii urnelor. Potrivit informatiilor primite pana acum, cozi mari sunt: Nurnberg, Londra, Roma, Viena, Torino, Bruxelles, Paris, Marsilia, Ulm, Lutton, Dublin, Valencia, Limassol, Praga, Bristol, Munchen Berlin, Stuttgart, Oslo, Lille, Barcelona, Haga, Wurzburg, Castellon, Luxemburg, Leipzig si Coslada. Multumim cititorilor HotNews. ro care ne-au trimis imagini cu situatia de la sectiile din strainatate). La unele sectii, oamenii si-au pierdut rabdarea si au inceput sa scandeze Hotii sau Vrem sa votam. 48 Harrow, Londra - Sute de oameni inca stau la cozi uriase, unii dintre ei fluierand si huiduind, in semn de protest ca nu apuca sa voteze. 48 La acesta ora, la Madrid sute de romani asteapta sa voteze. 00 in Manchester, romanii stau cel putin 2 ore la coada la intrarea in Consulat, iar apoi alte aproape 3 ore in incinta. Romani adunati de prin Sheffield, Leicester, Leeds etc. au venit sa voteze la Manchester. 42 La Frankfurt, sute de oameni huiduie si scandeaza in fata sectiei de votare: Vrem sa votam. 37 Sute de oameni la coada pentru a putea vota si la Treviso, in Italia18:55 Un cititor din Germania sta la coada de 5 ore, la Wurzburg, pentru a putea vota 18:30 Cozi imense si la Slough, in Marea Britanie18. 31 Cozi uriase si la Munchen, unde oamenii stau ore bune pentru a putea vota18. 20 Circa 2. 500 de oameni, la coada in fata consultatului din Stuttgart/ A intervenit Politia17:42 Cozi si in Olanda. Un cititor ne-a trimis imagini surprinse la o sectie de vot din Amsterdam/Diemen17. 15 Cozi imense si la Freiburg, in Germania, unde oamenii huiduie si striga Vrem sa votam.

FOTO VIDEO UPDATE Mobilizare peste asteptari la sectiile de vot strainatate, unde continua sa fie cozi si dupa ora 21.00 / Imagini impresionante din marile orase europene / Se scandeza Vrem sa votam

La multe dintre sectiile de votare din strainatate s-au format cozi mari inca de la ora deschiderii urnelor. Potrivit informatiilor primite pana acum, cozi mari sunt: Nurnberg, Londra, Roma, Viena, Torino, Bruxelles, Paris, Marsilia, Ulm, Lutton, Dublin, Valencia, Limassol, Praga, Bristol, Munchen Berlin, Stuttgart, Oslo, Lille, Barcelona, Haga, Wurzburg, Castellon, Luxemburg, Leipzig si Coslada. Multumim cititorilor HotNews. ro care ne-au trimis imagini cu situatia de la sectiile din strainatate). La unele sectii, oamenii si-au pierdut rabdarea si au inceput sa scandeze Hotii sau Vrem sa votam. 40 Stratford - Sute de oameni stau la cozi, strigand Vrem sa votam. 48 Harrow, Londra - Sute de oameni inca stau la cozi uriase, unii dintre ei fluierand si huiduind, in semn de protest ca nu apuca sa voteze. 48 La acesta ora, la Madrid sute de romani asteapta sa voteze. 00 in Manchester, romanii stau cel putin 2 ore la coada la intrarea in Consulat, iar apoi alte aproape 3 ore in incinta. Romani adunati de prin Sheffield, Leicester, Leeds etc. au venit sa voteze la Manchester. 42 La Frankfurt, sute de oameni huiduie si scandeaza in fata sectiei de votare: Vrem sa votam. 37 Sute de oameni la coada pentru a putea vota si la Treviso, in Italia18:55 Un cititor din Germania sta la coada de 5 ore, la Wurzburg, pentru a putea vota 18:30 Cozi imense si la Slough, in Marea Britanie18. 31 Cozi uriase si la Munchen, unde oamenii stau ore bune pentru a putea vota18. 20 Circa 2. 500 de oameni, la coada in fata consultatului din Stuttgart/ A intervenit Politia17:42 Cozi si in Olanda. Un cititor ne-a trimis imagini surprinse la o sectie de vot din Amsterdam/Diemen17. 15 Cozi imense si la Freiburg, in Germania, unde oamenii huiduie si striga Vrem sa votam.

FOTO VIDEO Romanii voteaza duminica la europarlamentare si la referendum: Cum procedam la vot si cum vor arata buletinele

Duminica, 26 mai 2019, alegatorii romani sunt chemati la urne pentru alegerile europarlamentare si pentru referendumul pe justitie convocat de presedintele Romaniei. De subliniat este ca in sectia de votare vor fi instalate 3 urne de vot, cate una pentru fiecare buletin de vot, unul pentru europarlamentare si cate unul pentru fiecare dintre intrebarile referendumului. Autoritatea Electorala Permanenta a facut public un indrumar pentru scrutinul de duminica.

Unde sunt amplasate sectiile de votare pentru romanii din diaspora. Aici poti vota la referendum si europarlamentare

Toti romanii din diaspora vor putea sa-si exprime dreptul de a vota la alegerile europarlamentare si la referendum. in acest articol vei afla unde poti sa votezi daca locuiesti in strainatate si ce acte sunt necesare pentru a ti se permite sa ajungi la urne. Sectii de votare pentru romanii din diaspora: ce drepturi ai [] .

Sectii de votare diaspora: Afla unde poti sa votezi la europarlamentare si referendum daca nu esti in tara si nu numai

Sectii de votare diaspora: chiar daca nu te afli in Romania, poti sa votezi pentru tara ta de origine, pentru ca autoritatile din statele-gazda ti-au creat conditii pentru a vota. Trebuie doar sa cauti adresa sectiilor de votare. Sectii de votare diaspora: urmareste pe harta unde poti sa votezi Toti romanii de pe mapamond pot [] .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )