Libnet.ro
UNICEF

12:15

Liviu Avram: Presedintele incepe sa piarda referendumul pe care romanii tocmai l-au castigat

Adevărul Adevărul,
Liviu Avram: Presedintele incepe sa piarda referendumul pe care romanii tocmai l-au castigat

Multi sustinatori ai presedintelui Iohannis m-au boscorodit serios atunci cand, afland intrebarile de la referendum, am zis ca acesta este deja irosit. Pentru ca succesul unui asemenea scrutin consta nu doar in rezultatul propriu-zis de la urne aici, referendumul a fost castigat categoric cat mai ales in masura in care el este si implementat. Or aici presedintele a jucat, pana acum, prost. continuă pe Adevărul

Presedintele incepe sa piarda referendumul pe care romanii tocmai l-au castigat

Multi sustinatori ai presedintelui Iohannis m-au boscorodit serios atunci cand, afland intrebarile de la referendum, am zis ca acesta este deja irosit. Pentru ca succesul unui asemenea scrutin consta nu doar in rezultatul propriu-zis de la urne aici, referendumul a fost castigat categoric cat mai ales in masura in care el este si implementat. Or aici presedintele a jucat, pana acum, prost.

Liviu Avram, despre amanarea CCR: Speta completurilor de trei putea fi rezolvata de la primul termen

Jurnalistul Liviu Avram a comentat la Adevarul Live amanarea Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) privind decizia in legatura cu lipsa completurilor de trei judecatori specializate in fapte de coruptie la inalta Curte de Casatie si Justitie si explica ca lucrurile ar fi trebuit sa fie clare. Si anume, ca prerogativa de a sesiza Curtea cu un conflict constitutional este netransmisibila.

Motivul pentru care romanii mor pe capete

Aflata mereu intr-un echilibru precar, Romania este o tara care trebuie sa faca fata unor riscuri majore pornind de la degradarea naturii, poluarea mediului inconjurator, starea de sanatate a populatiei, st.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )