Libnet.ro
UNICEF

16:45

Mihai Tudose, la iesirea de la urne: Am votat si pentru redarea prestigiului formulelor matematice

B1 B1,
Mihai Tudose, la iesirea de la urne: Am votat si pentru redarea prestigiului formulelor matematice

Fostul premier Mihai Tudose a votat, duminica, in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, la Bruxelles, acolo unde locuieste de cand a fost ales europarlamentar din partea Pro Romania. Tudose a ironizat-o pe. continuă pe B1

Mihai Tudose, aluzie sarcastica la adresa lui Dancila: Am votat si pentru redarea prestigiului formulelor matematice

Fostul premier al PSD, europarlamentarul Mihai Tudose, a ironizat-o, duminica, pe Viorica Dancila, transmitand sarcastic ca, printre altele, a votat si pentru redarea prestigiului formulelor matematice. Tudose a facut astfel aluzie la faptul ca Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, nu a stiut cum se calculeaza aria cercului, desi a sustinut ca a dat meditatii la matematica si a terminat facultatea cu media 9.

ALEGERI PREZIDENTIALE. Mihai Tudose, ironii dupa vot: Am votat si pentru redarea prestigiului formulelor matematice

Fostul premier Mihai Tudose a votat la Ambasada din Bruxelles. Pe pagina sa de Facebook, europarlamentarul a aruncat si o ironie. Am votat la Bruxelles.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Mihai Tudose a votat la Bruxelles: Am votat pentru Romania si pentru redarea prestigiului formulelor matematice

Fostul premier Mihai Tudose a votat, duminica, la Bruxelles, pentru Romania. Am votat si pentru redarea prestigiului formulelor matematicea scris Tudose, pe Facebook.

Declaratia zilei. Mihai Tudose: Am votat pentru redarea prestigiului formulelor matematice

Fostul premier PSD Mihai Tudose lasa de inteles ca a votat cu Klaus Iohannis in finala prezidentiala. Europarlamentarul ProRomania nu a rata ocazia sa o ironizeze pe Viorica Dancila.

Premierul Ludovic Orban, la iesirea de la urne: Am votat pentru o o Romanie care sa fie casa fiecarui roman, una atat de primitoare, incat sa-i faca pe cei din diaspora sa se intoarca acasa (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a votat in Ilfov, la Scoala nr. 1 din Dobroesti, pentru Romanie democratica, respectata in lume, pentru o Romanie in care fiecare roman are sansa sa reuseasca in viata, sa.

Premierul Ludovic Orban, la iesirea de la urne: Am votat pentru o Romanie care sa fie casa fiecarui roman, una atat de primitoare, incat sa-i faca pe cei din diaspora sa se intoarca acasa (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a votat in Ilfov, la Scoala nr. 1 din Dobroesti, pentru Romanie democratica, respectata in lume, pentru o Romanie in care fiecare roman are sansa sa reuseasca in viata, sa.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Fostul ministru al Muncii, Marius Budai: Am votat pentru o Romanie demna in Europa

Fostul ministru al Muncii, Marius Budai, a declarat, duminica, la iesirea de la urne ca a votat pentru o Romanie demna in Europa si egala cu celelalte tari.

Ministrul Dezvoltarii: Am votat pentru ca Romania sa aiba o victorie in fata caracatitei

Ministrul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, Ion Stefan, a declarat, duminica, la iesirea de la urne, ca a votat pentru ca Romania sa aiba o victorie in fata caracatitei,.

VIDEO Dan Barna: Am votat pentru ca dosarul 10 august sa fie finalizat

Liderul USR, Dan Barna, a spus, la iesirea de la urne, ca a votat pentru ca dosarul 10 august sa fie finalizat si pentru ca Romania sa continue directia spre Europa.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Dan Barna: Am votat pentru ca dosarul 10 august sa fie finalizat, am votat pentru ca Romania sa continue directia spre Europa

Presedintele USR, Dan Barna, spune ca a votat pentru ca dosarul 10 august sa fie finalizat si pentru ca Romania sa continue directia spre Europa, afirmand ca doar unul din cei doi candidati ofera aceasta speranta, precizand ca este vorba de speranta si nu despre o garantie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )