Libnet.ro
UNICEF

07:00

Presedintele incepe sa piarda referendumul pe care romanii tocmai l-au castigat

Adevărul Adevărul,
Presedintele incepe sa piarda referendumul pe care romanii tocmai l-au castigat

Multi sustinatori ai presedintelui Iohannis m-au boscorodit serios atunci cand, afland intrebarile de la referendum, am zis ca acesta este deja irosit. Pentru ca succesul unui asemenea scrutin consta nu doar in rezultatul propriu-zis de la urne aici, referendumul a fost castigat categoric cat mai ales in masura in care el este si implementat. Or aici presedintele a jucat, pana acum, prost. continuă pe Adevărul

Liviu Avram: Presedintele incepe sa piarda referendumul pe care romanii tocmai l-au castigat

Multi sustinatori ai presedintelui Iohannis m-au boscorodit serios atunci cand, afland intrebarile de la referendum, am zis ca acesta este deja irosit. Pentru ca succesul unui asemenea scrutin consta nu doar in rezultatul propriu-zis de la urne aici, referendumul a fost castigat categoric cat mai ales in masura in care el este si implementat. Or aici presedintele a jucat, pana acum, prost.

Motivul pentru care romanii mor pe capete

Aflata mereu intr-un echilibru precar, Romania este o tara care trebuie sa faca fata unor riscuri majore pornind de la degradarea naturii, poluarea mediului inconjurator, starea de sanatate a populatiei, st.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )