Libnet.ro
UNICEF

07:45

Traian Basescu, la iesirea de la urne: Puteti fi siguri ca n-am votat pentru PSD. Daca vrei democratie, trebuie sa o aperi (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, la iesirea de la urne: Puteti fi siguri ca n-am votat pentru PSD. Daca vrei democratie, trebuie sa o aperi (VIDEO)

Traian Basescu a afirmat, duminica, la sectia de vot de la Liceul Jean Monnet, ca lumea poate fi sigura ca n-a votat pentru PSD. intrebat cu cine a votat, fostul presedinte al Romaniei a. continuă pe B1

Traian Basescu, incident la vot cu un protestatar

Traian Basescu a fost intampinat, duminica, la iesirea de la sectia unde a votat de un protestatar. Fostul presedinte a fost intrebat ce se intampla cu dosarul sau de colaborator al.

Traian Basescu, dupa ce a votat: Democratia nu este o chestiune facultativa, ci trebuie aparata cu votul

Fostul presedinte Traian Basescu, europarlamentar PMP, a declarat, duminica, dupa ce a votat, ca democratia nu este o chestiune facultativa, ci trebuie aparata cu votul romanilor, desi Constitutia nu impune prezenta obligatorie la vot.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Traian Basescu: Daca vrei democratie, apar-o, apar-o cu votul

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca a votat pentru a nu mai auzi ca fitecine ia decizii de politica externa si a avut un mesaj pentru alegatori, carora le-a spus ca democratia trebuie aparata prin vot.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Traian Basescu: Daca vrei democratie, apar-o, apar-o cu votul

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca a votat pentru a nu mai auzi ca fitecine ia decizii de politica externa si a avut un mesaj pentru alegatori, carora le-a spus ca democratia trebuie aparata prin vot.

Traian Basescu, despre viitorul politic al Vioricai Dancila: Sunt vai mama lor! Femeia e peste toti!

Fostul presedinte al tarii si-a oferit parerea in ceea ce priveste cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, care se va disputa la urnele de vot, pe 24 noiembrie 2019. Traian Basescu a oferit o analiza asupra candidatilor, vorbind si despre abilitatile politice ale Vioricai Dancila, candidatul din partea PSD. Traian Basescu, despre viitorul politic .

Traian Basescu, reactie incredibila la vot: Sa continue!

Traian Basescu a avut o serie de reactii incredibilem atat inainte de deschiderea sectiilor de votare, dar si dupa ce a mers sa isi exprime acest drept. Fostul lider al statului le-a transmis romanilor un mesaj cat se poate de clar, in ceea ce priveste al doilea tur al alegerilor prezidentiale, din aceasta duminica, pe .

Traian Basescu, glume despre vot: E mai frig decat in august, iarna nu-i ca vara!

Traian Basescu are un mesaj astazi pe care vrea sa il transmita tuturor romanilor. Cu umorul si hazul sau caracteristic, fostul presedinte al Romaniei ii indeamna pe toti romanii sa mearga la vot si sa isi exercite acest drept. Dreptul de vot este un drept fundamental, explica acesta. Si pentru ca vremea nu a mai .

Traian Basescu arunca bomba: Viorica Dancila va demisiona de la sefia PSD

Fostul presedinte Traian Basescu considera ca Viorica Dancila va demisiona de la sefia PSD, dupa ce a pierdut dramatic, potrivit rezultatelor exit-poll-urilor. Era clar de la bun inceput. Este o.

Traian Basescu vorbeste despre demisia iminenta a Vioricai Dancila: Va pleca de una singura si o va face destul de repede

Fostul presedinte Traian Basescu se declara convins ca Viorica Dancila va demisiona de la conducerea PSD dupa esecul inregistrat in al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Era clar de la bun.

Traian Basescu: Daca azi nu votezi, in urmatorii 5 ani sa taci din gura!

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a adresat un indemn cetatenilor sa iasa la vot in cel.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )