Libnet.ro
UNICEF

13:00

Comisia Europeana pregateste un nou Plan Marshall. Gheroghe Falca (PNL): in acest program, fiecare tara va putea sa-si activeze propriile interese (VIDEO)

B1 B1,
Comisia Europeana pregateste un nou Plan Marshall. Gheroghe Falca (PNL): in acest program, fiecare tara va putea sa-si activeze propriile interese (VIDEO)

Ursula von der Leyen, presedintele Comisiei Europene, pregateste un Plan Marshall pentru depasirea impasului economic provocat de pandemia de coronavirus, a anuntat eurodeputatul PNL Gheorghe Falca, joi seara, i. continuă pe B1

Comisia Europeana a aprobat planul Frantei pentru creditarea companiei Renault

Comisia Europeana a aprobat planul de creditare in valoare de cinci miliarde de euro realizat de Guvernul Frantei, pentru redresarea companiei auto Renault, informeaza Reuters.

Comisia Europeana da unda verde planului francez de 5 miliarde de euro pentru redresarea companiei Renault

Comisia Europeana a aprobat, miercuri dupa-amiaza, planul de creditare in valoare de cinci miliarde de euro elaborat de Guvernul Frantei pentru redresarea companiei Renault, relateaza Reuters citata de Mediafax.

Comisia Europeana a adoptat un pachet de masuri pentru sprijinirea transporturilor

Comisia Europeana a adoptat astazi, 29 aprilie, un pachet de masuri menite sa sprijine intreprinderile din sectoarele aviatic, feroviar, maritim si rutier pentru a face fata consecintelor epidemiei de coronavirus. Masurile vor reduce sarcina de reglementare si costurile pentru societatile de transport si ar putea fi urmate de mai multe propuneri in urmatoarele saptamani.

Comisia Europeana trebuie sa stabileasca reguli privind fiecare mod de transport

Comisia Europeana trebuie sa stabileasca reguli privind fiecare mod de transport, care sa fie valabile pentru toate tarile Uniunii Europene, a declarat, marti, ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode.

Comisia Europeana acorda finantare complementara beneficiarilor de granturi CEC pentru a stimula inovarea

Comisia Europeana a anuntat, luni, ca 55 de beneficiari ai Consiliului European pentru Cercetare CEC) au primit granturi CEC pentru validarea conceptului, pentru a analiza potentialul comercial sau societal al rezultatelor cercetarilor lor, informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar.

Comisia Europeana: Romania, sursa de dezastre maritime la exportul cu animale vii

Comisia Europeana a publicat astazi raportul final de audit privind exportul cu animale vii din portul Midia, Romania. Raportul avertizeaza ca vapoarele autorizate in Romania expun animalele la riscuri deosebite pe durata calatoriei spre tari terte.

ştiri din Politica

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2067 seconds )