Libnet.ro
UNICEF

01:05

DER SPIEGEL: Siegfried Muresan, favorit pentru functia de comisar european al transporturilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DER SPIEGEL: Siegfried Muresan, favorit pentru functia de comisar european al transporturilor

Presedinta aleasa a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, rateaza obiectivul paritatii de gen in Colegiul comisarilor, deoarece tara noastra si Franta vor nominaliza barbati pentru posturile de comisar european. Informatia a fost furnizata de cotidianul german Der Spiegel, care mai arata ca Romania si Franta au propus initial doua femnei, dar candidaturile acestora au fost respinse de Parlamentul European. Publicatia citeaza surse din Partidul Popularilor European care spun ca eurodeputatul Siegfried Muresan se profileaza a fi propunerea tarii noastre pentru postul de comisar european al transporturilor. continuă pe Ziarul Bursa

Spiegel: Siegfried Muresan este favorit la Bucuresti pentru functia de comisar european Triumful barbatilor la varful Comisiei Europene

Respectarea paritatii de gen in Comisia Europeana pare a fi un obiectiv ratat pentru Ursula von de Leyen dupa respingerea candidatelor Frantei si Romaniei, Sylvie Goulard si Rovana Plumb, si inlocuirea lor cu barbati, scrie Spiegel. Publicatia mentioneaza ca la Bucuresti favorit pentru functia de comisar al transporturilor ar fi europarlamentarul PNL Siegfried Muresan.

Presa germana: Siegfried Muresan, propunerea Romaniei de comisar european la Transporturi

Presa germana sustine ca Ursulavon der Leyen va renunta la cota de gen si va accepta o propunere de comisar barbat din partea Romaniei, favoritul fiind europarlamentarul Siegfried Muresan. Sabina Iosub,.

Surse. Cine e noul favorit pentru functia de comisar european al Romaniei, dupa ce Macron a ucis cota de gen

Decizia lui Emmanuel Macron de a nominaliza un barbat pentru functia de comisar european a omorat cota de gen dorita de Ursula von der Leyen, presedintele CE. Romania nu mai e obligata sa propuna acum o femeie, pentru ca oricum nu s-ar mai obtine egalitate de gen, sustin surse de la Bruxelles pentru Adevarul.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )