Libnet.ro
UNICEF

05:00

MARCEL CIOLACU: Comisia Europeana spune Stop modificarilor electorale facute de Guvernul PNL

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: Comisia Europeana spune Stop modificarilor electorale facute de Guvernul PNL

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca a primit raspuns de la presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, la scrisoarea trimisa de PSD privind modificarile la legislatia electorala facute de PNL. continuă pe Ziarul Bursa

Ciolacu: Comisia Europeana spune Stop modificarilor electorale facute de PNL! Este suficient de clar, domnule Orban?

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca a primit raspuns de la presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, la scrisoarea trimisa de PSD privind modificarile la legislatia electorala facute de PNL. Comisia Europeana spune Stop modificarilor electorale facute de Guvernul PNL! . ) Este suficient de clar, domnule Orban? Sau asteptati sanctiunile Comisiei pentru a va opri??, arata Ciolacu.

Marcel Ciolacu spune ca a vorbit cu Ion Iliescu: Am simtit ca lucrurile sunt in regula

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca a vorbit cu Ion Iliescu, marti, pentru a-i ura La multi ani si ca a simtit ca lucrurile sunt in regula. El a mai spus ca fostul presedinte i-a transmis sa nu se planga.

MARCEL CIOLACU: Parlamentarii PSD vor fi impartiali la audierile ministrilor propusi in Guvernul Citu

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca parlamentarii partidului vor fi impartiali la audierile ministrilor propusi in Cabinetul Citu, adaugand ca ii e greu sa creada ca un ministru care a avut pana acum de trei ori un vot negativ de la parlamentari va primi de aceasta data un unul pozitiv.

Marcel Ciolacu a confirmat ca PSD va vota impotriva investirii Guvernului Citu

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a confirmat ca parlamentarii formatiunii politice pe care o reprezinta vor fi prezenti in sala plenului reunit, insa vor vota impotriva investirii Guvernului Citu.

Marcel Ciolacu a dezvaluit ca a vorbit cu Ion Iliescu: I-am spus la multi ani. Am discutat despre situatia politica incordata

Marcel Ciolacu a dezvaluit ca i-a urat la multi ani lui Ion Iliescu si ca au vorbit despre actuala situatie politica din Romania.

Marcel Ciolacu anunta ca PSD va participa la votul pentru investirea Guvernului Citu

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, marti, ca parlamentarii formatiunii vor participa la votul pentru investirea Guvernului Citu si vor vota impotriva. Ciolacu a precizat si ca social-democratii vor urmari cu atentie daca PNL va vota propriul guvern sau nu.

Marcel Ciolacu: Cine primeste un mandat de arestare sau o condamnare in prima instanta este suspendat din PSD (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, marti, ca s-a luat decizia ca orice social-democrat care este arestat preventiv sau are o condamnare in prima instanta sa fie suspendat din.

Marcel Ciolacu a dezvaluit ce a vorbit cu Ion Iliescu. Ce a transmis fostul lider PSD (VIDEO)

Marcel Ciolacu l-a sunat, marti, pe Ion Iliescu pentru a-l felicita cu ocazia aniversarii zileid e nastere. Presedintele interimar al PSD le-a dezvaluit jurnalistilor ce i-a transmis fostul lider al.

Marcel CIolacu a anuntat Congresul PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca in 21 martie va avea loc Congresul parti.

Marcel Ciolacu a anuntat ca in 21 martie va avea loc Congresul partidului

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, martI seara, ca in 21 martie va avea loc Congresul partidului, care se va desfasura in aceeasi procedura - proiect politic si o echipa.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )