Libnet.ro
UNICEF

16:30

Presedintele CE Ursula von der Leyen a acceptat nominalizarea Adinei Valean pentru postul de comisar european

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele CE Ursula von der Leyen a acceptat nominalizarea Adinei Valean pentru postul de comisar european

Presedintele CE Ursula von der Leyen a acceptat nominalizarea europarlamentarului PNL Adina Valean pentru postul de comisar european din partea Romaniei, Conform CE, atat Sigfried Muresan, cat si Adina Valean s-au descurcat bibe la interviuri, Preledintele ales al CE optand pentru Valean, prezentata drept un europarlamentar experimentat. continuă pe Ziarul Bursa

Surse. Adina Valean va fi comisarul european al Romaniei. Ursula von der Leyen a insistat pentru o femeie. Nu mai facem schimb de portofolii cu Ungaria

Adina Valean, europarlamentar PNL, e favorita pentru functia de comisar european din partea Romaniei, sustin surse diplomatice pentru Adevarul. Desi Siegfried Muresan parea sa aiba prima sansa, presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a preferat o femeie, pentru a respecta criteriul egalitatii de gen. Romania va ramane cu portofoliul Transporturilor, nu va mai face schimb cu Ungaria, sustin sursele citate.

Viitoarea sefa a Comisiei Europene a primit scrisoarea premierului Ludovic Orban: Ursula von der Leyen va alege repede un comisar european dintre Adina Valean si Siegfried Muresan

Ursula von der Leyen, presedintele ales al Comisiei Europene, a primit scrisoarea premierului Ludovic Orban, prin care seful Guvernului de la Bucuresti ii nominaliza pe eurodeputatii PNL Adina Valean si Siegfried.

Breaking News. Adina Valean a fost acceptata de Ursula von Der Leyen

Adina Valean va primi portofoliul Transporturilor, dupa o intalnire cu Ursula Von Der Leyen.

Ursula von der Leyen vrea si de la britanici o propunere de comisar european

Viitoarea presedinta a Comisiei Europene Ursula von der Leyen i-a cerut in scris premierului britani.

Ursula von der Leyen ii cere lui Boris Johnson sa propuna o candatura la postul de comisar

Viitoarea presedinta a Comisiei Europene Ursula von der Leyen i-a cerut in scris premierului britanic Boris Johnson sa prezinte o candidatura la un post de comisar, a anuntat miercuri Dana Spinant, o purtatoare de cuvant a Comisiei.

Ursula von der Leyen ii cere lui Boris Johnson sa propuna un candidat la postul de comisar

Viitoarea presedinta a Comisiei Europene Ursula von der Leyen i-a cerut in scris premierului britanic Boris Johnson sa prezinte o candidatura la un post de comisar, a anuntat miercuri Dana Spinant, o purtatoare de cuvant a Comisiei.

Ursula von der Leyen ii cere lui Boris Johnson sa propuna un candidat de comisar european, de preferat o femeie

Viitorul presedinte al Comisiei Europene Ursula von der Leyen i-a scris premierului britanic Boris Johnson pentru a-i cere sa prezinte un candidat pentru postul de comisar, a anuntat miercuri o purtatoare de cuvant, citata de AFP.

Digi 24: Comisarul european al Romaniei va fi ales miercuri de Ursula von der Leyen dintre Adina Valean si Siegfried Muresan - surse

Presedintele Comisiei Europene va decide miercuri cine va fi comisarul desemnat al Romaniei, alegand intre Adina Valean si Siegfried Muresan, ambele nume aflandu-se pe lista scurta ca propuneri neoficiale pe masa Ursulei von der Leyen.

Oficialii europeni, cu ochii pe Romania. Ursula von der Leyen, mutare-surpriza in cazul investirii Guvernului Orban

Soarta Guvernului Orban este urmarita cu mare interes si de oficialii europeni. Presedintele Comisiei Europene asteapta rezultatul votului de investitura a Executivului pentru a numi Comisarul pe Transporturi din.

OFICIAL: Adina Valean a fost acceptata de Ursula von der Leyen pentru a fi comisar european din partea Romaniei

UPDATE:Reprezentanta Comisiei Europene la Bucurestia confirmat pentru B1. ro ca Adina Valean este propunerea acceptata de Ursula von der Leyen pentru a fi comisar european pentru Transporturi din partea.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )