Libnet.ro
UNICEF

00:07

Rovana Plumb, acceptata pentru functia de comisar de sefa Comisiei Europene. Urmatorii pasi: negocierea portofoliului si votul decisiv din Parlament

Adevărul Adevărul,
Rovana Plumb, acceptata pentru functia de comisar de sefa Comisiei Europene. Urmatorii pasi: negocierea portofoliului si votul decisiv din Parlament

Presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anuntat, lista comisarilor acceptati. Din partea Romaniei a fost desemnata Rovana Plumb, in urma negocierilor intre Guvernul Dancila si Bruxelles-ul, cu toate ca presa germana anunta zilele trecute faptul ca propunerile Romaniei au fost respinse. Urmeaza negocierea portofoliului, iar ultimul cuvant il va avea Parlamentul European, prin votul din comisiile de specialitate. continuă pe Adevărul

Rovana Plumb, acceptata pentru postul de comisar european

Rovana Plumb e oficial comisar european. A fost acceptata deUrsula von der Leyen. Audierile au decurs foarte bine. Atat Rovana Plumb, cat si Dan Nica, au fost fata in fata cuUrsula von der L.

Rovana Plumb, despre nominalizarea in functia de comisar european: ii multumesc in mod deosebit Vioricai Dancila

Ursula von der Leyen a anuntat luni ca a acceptat-o pe Rovana Plumb pentru postul de comisar european din partea Romaniei, urmand ca aceasta sa fie intervievata de o comisie speciala a Parlamentului European. Rovana Plumb a transmis apoi intr-un comunicat ca este onorata de nominalizare si i-a multumit premierului Viorica Dancila pentru sustinere, precum si lui Dan Nica pentru fair play-ul aratat.

Viorica Dancila, dupa ce Rovana Plumb a fost acceptata pentru functia de comisar european: E o reusita pentru Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca acceptarea Rovanei Plumb pentru functia de comisar euroopean in echipa Ursula von der Leyen ar fi dovada si expresia increderii pe care Bruxelles-ul o are in Romania.

Rovana Plumb a fost desemnata comisar european

Rovana Plumb e oficial comisar european. A fost acceptata deUrsula von der Leyen. Audierile au decurs foarte bine. Atat Rovana Plumb, cat si Dan Nica, au fost fata in fata cuUrsula von der L.

Reactia premierului Dancila dupa ce Rovana Plumb a fost desemnata comisar european

Rovana Plumb a fost desemnata pentru a prelua un portofoliu de comisar european in ciuda incercarilor unor oameni politici de a bloca nominalizarea Guvernului, a declarat, luni, premierul Viorica.

Ludovic Orban: ii cerem Vioricai Dancila sa retraga nominalizarea Rovanei Plumb pentru a nu face Romania de rusine. Sefa Comisiei a cerut alta nominalizare

Presedintele PNL Ludovic Orban i-a cerut, luni, Vioricai Dancila sa retraga nominalizarea Rovanei Plumb din pozitia de comisar european, cat mai este timp, pentru a nu face Romania de rusine la nivelul UE.

Viorica Dancila, mesaj pentru Rovana Plumb, dupa ce a fost desemnata comisar european: Felicitari! Este o reusita pentru tara noastra

Premierul Viorica Dancila a felicitat-o pe Rovana Plumb pentru ca a fost desemnata comisar european din partea Romaniei. Numirea Rovanei Plumb in functia de comisar european din partea Romaniei este.

Rovana Plumb, dupa ce a fost desemnata comisar european: Este o nominalizare care ma onoreaza

Rovana Plumb sustine ca nominalizarea in functia de comisar european o onoreaza si responsabilizeaza in egala masura. Este o nominalizare care ma onoreaza si responsabilizeaza in egala.

Rovana Plumb, anuntata in postul de comisar european din partea Romaniei

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anuntat-o pe Rovana Plumb in postul de comisar european din partea Romaniei.

Fifor, dupa ce PNL si USR au anuntat ca nu o sustin pe Rovana Plumb: Rusinos! Este anti-romanesc si anti-national

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, sustine ca este rusinos ca PNL si USR nu vor sustine candidatura Rovanei Plumb pentru functia de comisar european, desemnarea ei fiind un castig pentru Romania. Social-democratul afirma ca ceea ce fac partidele de opozitie este anti-romanesc si anti-national, intrucat niciun alt grup parlamentar national din Parlamentul European nu voteaza impotriva conationalilor lor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )