Libnet.ro
UNICEF

14:46

OFICIAL: Adina Valean a fost acceptata de Ursula von der Leyen pentru a fi comisar european din partea Romaniei

B1 B1,
OFICIAL: Adina Valean a fost acceptata de Ursula von der Leyen pentru a fi comisar european din partea Romaniei

UPDATE:Reprezentanta Comisiei Europene la Bucurestia confirmat pentru B1. ro ca Adina Valean este propunerea acceptata de Ursula von der Leyen pentru a fi comisar european pentru Transporturi din partea. continuă pe B1

Breaking News. Adina Valean a fost acceptata de Ursula von Der Leyen

Adina Valean va primi portofoliul Transporturilor, dupa o intalnire cu Ursula Von Der Leyen.

Surse. Adina Valean va fi comisarul european al Romaniei. Ursula von der Leyen a insistat pentru o femeie. Nu mai facem schimb de portofolii cu Ungaria

Adina Valean, europarlamentar PNL, e favorita pentru functia de comisar european din partea Romaniei, sustin surse diplomatice pentru Adevarul. Desi Siegfried Muresan parea sa aiba prima sansa, presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a preferat o femeie, pentru a respecta criteriul egalitatii de gen. Romania va ramane cu portofoliul Transporturilor, nu va mai face schimb cu Ungaria, sustin sursele citate.

Viitoarea sefa a Comisiei Europene a primit scrisoarea premierului Ludovic Orban: Ursula von der Leyen va alege repede un comisar european dintre Adina Valean si Siegfried Muresan

Ursula von der Leyen, presedintele ales al Comisiei Europene, a primit scrisoarea premierului Ludovic Orban, prin care seful Guvernului de la Bucuresti ii nominaliza pe eurodeputatii PNL Adina Valean si Siegfried.

Presedintele CE Ursula von der Leyen a acceptat nominalizarea Adinei Valean pentru postul de comisar european

Presedintele CE Ursula von der Leyen a acceptat nominalizarea europarlamentarului PNL Adina Valean pentru postul de comisar european din partea Romaniei, Conform CE, atat Sigfried Muresan, cat si Adina Valean s-au descurcat bibe la interviuri, Preledintele ales al CE optand pentru Valean, prezentata drept un europarlamentar experimentat.

Ursula von der Leyen vrea si de la britanici o propunere de comisar european

Viitoarea presedinta a Comisiei Europene Ursula von der Leyen i-a cerut in scris premierului britani.

Ursula von der Leyen ii cere lui Boris Johnson sa propuna o candatura la postul de comisar

Viitoarea presedinta a Comisiei Europene Ursula von der Leyen i-a cerut in scris premierului britanic Boris Johnson sa prezinte o candidatura la un post de comisar, a anuntat miercuri Dana Spinant, o purtatoare de cuvant a Comisiei.

Ursula von der Leyen ii cere lui Boris Johnson sa propuna un candidat la postul de comisar

Viitoarea presedinta a Comisiei Europene Ursula von der Leyen i-a cerut in scris premierului britanic Boris Johnson sa prezinte o candidatura la un post de comisar, a anuntat miercuri Dana Spinant, o purtatoare de cuvant a Comisiei.

Ursula von der Leyen ii cere lui Boris Johnson sa propuna un candidat de comisar european, de preferat o femeie

Viitorul presedinte al Comisiei Europene Ursula von der Leyen i-a scris premierului britanic Boris Johnson pentru a-i cere sa prezinte un candidat pentru postul de comisar, a anuntat miercuri o purtatoare de cuvant, citata de AFP.

Digi 24: Comisarul european al Romaniei va fi ales miercuri de Ursula von der Leyen dintre Adina Valean si Siegfried Muresan - surse

Presedintele Comisiei Europene va decide miercuri cine va fi comisarul desemnat al Romaniei, alegand intre Adina Valean si Siegfried Muresan, ambele nume aflandu-se pe lista scurta ca propuneri neoficiale pe masa Ursulei von der Leyen.

Adina Valean a fost acceptata pentru functia de comisar european

Adina Valean, europarlamentar PNL, afost acceptata miercuri dupa-amiaza de presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, pentru functia de comisar european din partea Romaniei. Presedintele.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )