Libnet.ro
UNICEF

21:00

SURSE: Ramona Manescu, alternativa pentru functia de comisar european

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SURSE: Ramona Manescu, alternativa pentru functia de comisar european

Dan Nica si Rovana Plumb ar urma sa fie respinsi de comisiile din Parlamentul European Parlamentul European va demara in perioada urmatoare audierile persoanelor nominalizate de fiecare stat membru al Uniunii Europene pentru ocuparea unei functii de comisar european. Pana in acest moment, singura tara care nu s-a hotarat cu privire la persoana nominalizata este Romania, desi termenul limita acordat de Ursula von der Leyen a expirat pe 28 august. continuă pe Ziarul Bursa

Palma pentru PSD.Euractiv: Plumb si Nica au fost respinsi pentru functia de comisar european. Ce portofoliu ar urma sa primeasca Romania

Dan Nica si Rovana Plumb au fost respinsi pentru functia de comisar european. Cei doi erau propunerile premierului Viorica Dancila inaintate catre noul sef al Comisiei Europene, Ursula van der Leyen.

EurActiv: Dan Nica si Rovana Plumb ar fi fost respinsi pentru functia de comisar european. Care ar fi urmatoarea propunere si ce portofoliu ar putea primi Romania

Propunerile Vioricai Dancila pentru postul de comisar european, Dan Nica si Rovana Plumb, ar fi fost respinse, potrivit EurActiv. com. Sursa citata noteaza si ca, in aceste conditii pentru postul de la.

Ramona Manescu, noi precizari despre atacul din Kabul: A durat cateva ore. Talibanii au folosit masini capcana si mitraliere

Ministrul Afacerilor Externe, Ramona Manescu, a dat noi detalii despre modul in care a afot comis atacul terorist de la Kabul in urma caruia un angajat al ambasadei Romanieie in afganistan a fost ucis, iar un.

Ministrul Ramona Manescu, despre atentatul din Afganistan: Aducem in Romania toata echipa de la ambasada. Diplomatul ucis era nascut in 1976 (VIDEO)

Ministrul de Externe, Ramona Manescu, a precizat, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca zona in care a avut loc atentatul terorist din Afganistan, in care un diplomat roman a fost ucis,.

Incendiu la Ambasada Romaniei din Irak. Ramona Manescu: Mutam ambasada. Un coleg a suferit rani in incendiu

Ministrul Afacerilor Externe, Ramona Manescu, a declarat ca incendiul care a avut loc duminica la sediul Ambasadei Romaniei in Irak a fost cauzat de explozia unei butelii, iar in urma acestuia un angajat a suferit.

DAN BARNA, DESPRE POSTUL DE COMISAR EUROPEAN: Daca Dancila insista pentru Plumb, exista riscul ca aceasta candidatura fie respinsa

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat luni ca in cazul in care prim-ministrul Viorica Dancila insista pentru candidatura europarlamentarului Rovana Plumb la un post de comisar european din partea Romaniei, exista riscul ca aceasta propunere sa fie respinsa.

DANIEL ZAMFIR: Propunerea Rovanei Plumb la postul de comisar european este riscanta

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat luni ca in cazul in care prim-ministrul Viorica Dancila insista pentru candidatura europarlamentarului Rovana Plumb la un post de comisar european din partea Romaniei, exista riscul ca aceasta propunere sa fie respinsa.

Eugen Tomac, despre respingerea propunerilor Vioricai Dancila pentru postul de comisar european: PSD a facut din nou Romania de rusine!

Liderul PMP, Eugen Tomac, scrie, intr-o postare pe Facebook, ca PSD a facut din nou Romania de rusine, in contextul aparitiei informatiilor potrivit carora propunerile Vioricai Dancila pentru postul de.

Dana Girbovan, refuzata de Iohannis pentru functia de ministru al Justitiei, poate reveni in magistratura, a decis CSM O judecatoare a cerut sesizarea Inspectiei Judiciare

Dana Girbovan, care a demisionat din magistratura, apoi a revenit asupra demisiei intrucat nu a fost acceptata de presedinte pentru functia de ministru al Justitiei, poate reveni in functia de judecator, a decis, marti, Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii.

Ion Popa - candidatul ALDE pentru functia de presedinte al Senatului

Senatorul Ion Popa este propunerea ALDE pentru functia de presedinte al Senatului, a anuntat, marti, liderul formatiunii, Calin Popescu-Tariceanu, informeaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )