Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ursula von der Leyen: Singurul candidat de comisar european care lipseste este cel din Romania. Sper ca in zilele urmatoare vor prezenta un candidat

Adevărul Adevărul,
Ursula von der Leyen: Singurul candidat de comisar european care lipseste este cel din Romania. Sper ca in zilele urmatoare vor prezenta un candidat

Presedinta aleasa a Comisiei Europene Ursula von der Leyen a afirmat joi ca asteapta ca Romania sa faca o noua propunere de comisar european si ca in prezent este in contact cu diferiti acrori romani. Aceasta a mai subliniat ca singurul candidat care lipseste este cel din Romania. continuă pe Adevărul

Ursula von der Leyen, sefa aleasa a Comisiei Europene: Singurul candidat care lipseste este cel din Romania

Presedinta aleasa a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat joi ca este momentul ca oficialii romani sa prezinte un candidat pentru postul de comisar european, informeaza Agerpres, citand.

Ursula Von der Leyen ii cere Romaniei sa prezinte un candidat la postul de comisar european: E singurul care lipseste

Presedinta aleasa a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat joi ca se afla in contact cu diferiti actori romani, apreciind ca este timpul ca ei sa prezinte un candidat la un post in viitorul.

Ursula von der Leyen avertizeaza: Marea Britanie trebuie sa nominalizeze un comisar european daca Brexit-ul este amanat

Presedintele-ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat joi ca Marea Britanie va trebui sa nominalizeze un comisar european in cazul in care va fi in continuare tara membra a Uniunii Europene si dupa data de 31 octombrie, informeaza site-ul postului Euronews.

Von der Leyen considera foarte buna probabilitatea unei amanari a Brexitului

Probabilitatea ca Uniunea Europeana sa accepte o noua amanare a datei plecarii Regatului Unit pare foarte buna, dar tara ar trebui sa pregateasca in acest caz un candidat in Comisia Europeana CE), a declarat joi presedinta viitoarei CE Ursula von der Leyen, relateaza AFP.

Sefa Comisiei Europene: Singurul candidat care lipseste este cel din Romania

Presedinta aleasa a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat joi ca se afla in contact cu diferiti actori romani, apreciind ca este timpul ca ei sa prezinte un candidat la un post in viitorul executiv european, transmite dpa, preluata de Agerpres.

Ciolos: Romania ar trebui sa-si trimita propunerea de comisar european cel tarziu la inceputul saptamanii viitoare

Romania ar trebui sa transmita nominalizarea pentru postul de comisar european cel tarziu la inceputul saptamanii viitoare pentru ca Parlamentul European sa isi poata respecta calendarul si sa poata vota noua Comisie Europeana la sesiunea din noiembrie, a declarat marti, la Strasbourg, Dacian Ciolos, citat de Agerprers.

BE EU. Franta propune un nou comisar european

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a trimis la Bruxelles o noua propunere de comisar european, un barbat. Este vorba despre Thierry Breton, cel despre care spun sursele de la euronews ca ar fi un om de .

Emmanuel Macron a stabilit noua propunere pentru functia de comisar european: Cine este noul reprezentant al Frantei in Comisia Europeana (FOTO)

Presedintele francez Emmanuel Macron a venit cu o noua propunere de comisar european dupa ce precedenta nominalizare, Sylvie Goulard, a fost respinsa deoarece planau numeroase suspiciuni privind integritatea sa ca ur.

Thierry Breton, CEO-ul grupului de tehnologie Atos, noua propunere a Frantei pentru postul de comisar european

Franta l-a propus pe directorul general al grupului de tehnologie Atos, Thierry Breton, drept candidat la postul de comisar pentru politici industriale al Comisiei Europene, a anuntat biroul presedintelui Emmanuel Macron, dupa ce prima propunere a tarii a fost respinsa de parlamentarii europeni, relateaza Reuters.

Franta propune un nou nume de comisar european, dupa respingerea primei variante Ce inseamna pentru Romania nominalizarea lui Thierry Breton

Franta l-a propus pe directorul executiv al companiei de tehnologie Thierry Breton drept candidat pentru postul de comisar pentru politica industriala, a anuntat presedintele Emmanuel Macron, la doua saptamani dupa ce parlamentarii europeni au respins prima varianta inaintata de Paris, Sylvie Goulard, transmite Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )