Libnet.ro
UNICEF

11:16

Viorica Dancila, dupa ce Rovana Plumb a fost acceptata pentru functia de comisar european: E o reusita pentru Romania

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila, dupa ce Rovana Plumb a fost acceptata pentru functia de comisar european: E o reusita pentru Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca acceptarea Rovanei Plumb pentru functia de comisar euroopean in echipa Ursula von der Leyen ar fi dovada si expresia increderii pe care Bruxelles-ul o are in Romania. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila, dupa ce Rovana Plumb a fost pusa pe lista propunerilor de comisari europeni: O reusita pentru tara noastra

Anuntul Comisiei Europene cu privire la Rovana Plumb, cefigureaza pe lista comisarilor europeni anuntata de presedintele Ursula von der Leyen, o bucura nespus pe Viorica Dancila. Premierul considera o.

Reactia premierului Dancila dupa ce Rovana Plumb a fost desemnata comisar european

Rovana Plumb a fost desemnata pentru a prelua un portofoliu de comisar european in ciuda incercarilor unor oameni politici de a bloca nominalizarea Guvernului, a declarat, luni, premierul Viorica.

PNL ii cere lui Dancila sa o retraga pe Rovana Plumb de pe lista comisarilor europeni. Orban: Actuala nominalizare are toate sansele sa fie respinsa in Parlamentul European

Presedintele PNL Ludovic Orban a somat-o, luni, pe Viorica Dancila sa retraga nominalizarea Rovanei Plumb din pozitia de comisar european, cat mai este timp, pentru a nu face Romania de rusine la nivelul UE.

Rovana Plumb, acceptata pentru functia de comisar de sefa Comisiei Europene. Urmatorii pasi: negocierea portofoliului si votul decisiv din Parlament

Presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anuntat, lista comisarilor acceptati. Din partea Romaniei a fost desemnata Rovana Plumb, in urma negocierilor intre Guvernul Dancila si Bruxelles-ul, cu toate ca presa germana anunta zilele trecute faptul ca propunerile Romaniei au fost respinse. Urmeaza negocierea portofoliului, iar ultimul cuvant il va avea Parlamentul European, prin votul din comisiile de specialitate.

Rovana Plumb a fost desemnata comisar european

Rovana Plumb e oficial comisar european. A fost acceptata deUrsula von der Leyen. Audierile au decurs foarte bine. Atat Rovana Plumb, cat si Dan Nica, au fost fata in fata cuUrsula von der L.

Ursula von der Leyen o anunta pe Rovana Plumb comisar european Reactia Vioricai Dancila - UPDATE

Ursula von der Leyen a anuntat lista completa a comisarilor europeni acceptati, iar Rovana Plumb apare printre acestia. Viorica Dancila: Numirea Rovanei Plumb in functia de comisar european din partea Romaniei este o reusita pentru tara noastraPrima reactie a Rovanei Plumb: Cred cu tarie ca aceasta echipa va putea sa raspunda provocarilor Uniunii.

LUDOVIC ORBAN: O somam pe Viorica Dancila sa retraga nominalizarea Rovanei Plumb

Liderul PNL, Ludovic Orban, o someaza pe Viorica Dancila sa retraga nminalizarea Rovanei Plimb pentru functia de comisar european, cat mai e timp, pentru a nu face Romania de rusine la nivelul UE. Este de neinteles de ce premierul Vasilica Viorica Dancila a refuzat pana acum sa faca alta nominalizare, in ciuda solicitarii exprese a presedintelui Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a transmis Orban.

Viorica Dancila, la deschiderea noului an scolar: Pentru mine, ca prim-ministru, este important sa las in urma un numar cat mai mare de elevi din mediul rural care sa ajunga la facultate (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a participat, luni, la festivitatea de deschidere a anului scolar la Scoala Gimnaziala din Santamarie Orlea, judetul Hunedoara. Cu aceasta ocazie, sefa Guvernului a declarat ca.

Sigfried Muresan, despre nominalizarea Rovanei Plumb: Lucrul cel mai important la care trebuie sa ne uitam este daca a reusit Viorica Dancila sa obtina pentru Romania o pozitie de vicepresedinte (VIDEO)

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a atras atentia, in emisiunea Buna, Romania de pe B1TV, ca in ciuda anuntului ca Rovana Plumb a fost acceptata de von der Leyen pentru functia de comisar european din.

Viorica Dancila, mesaj pentru Rovana Plumb, dupa ce a fost desemnata comisar european: Felicitari! Este o reusita pentru tara noastra

Premierul Viorica Dancila a felicitat-o pe Rovana Plumb pentru ca a fost desemnata comisar european din partea Romaniei. Numirea Rovanei Plumb in functia de comisar european din partea Romaniei este.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )