Libnet.ro
UNICEF

16:00

Viorica Dancila a refuzat cerintele presedintei Comisiei Europene: Ursula von der Leyen a solicitat oficial un comisar femeie, dar premierul demis l-a ales pe Victor Negrescu (FOTO)

B1 B1,
Viorica Dancila a refuzat cerintele presedintei Comisiei Europene: Ursula von der Leyen a solicitat oficial un comisar femeie, dar premierul demis l-a ales pe Victor Negrescu (FOTO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, marti, ca va inainta la Bruxelles nominalizarea lui Victor Negrescu pentru a ocupa pozitia de comisar european din partea Romaniei. Ulterior, intr-un raspuns la. continuă pe B1

Viorica Dancila: Iesirea presedintelui, furibunda, inca o incercare de sabotare a intereselor tarii Ea publica o scrisoare a sefei CE care recomanda desemnarea unei femei

Premierul Viorica Dancila il acuza pe Klaus Iohannis de inca o incercare de sabotare a intereselor tarii, dupa ce seful statului a avertizat-o ca nu are nicio legitimitate de a propune un candidat pentru postul de comisar european. Dancila, care l-a propus pe Victor Negrescu pentru aceasta functie, isi argumenteaza demersul prin solicitarea presedintelui ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, ca Romania sa faca fara intarziere o nominalizare.

Viorica Dancila: Ursula von der Leyen mi-a cerut urgentarea nominalizarii comisarului european; Iohannis stia

Premierul demis Viorica Dancila a declarat, marti, la Cluj, ca presedintele ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, i-a cerut sa nominalizeze urgent persoana desemnata pentru ocuparea functiei de.

Gabriela Firea: Viorica Dancila mi-a propus sa fiu candidata Romaniei pentru postul de comisar european. Am refuzat-o!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, arunca bomba pe scena politica. Si anunta ca marti a primit o propunere-soc din partea premierului Viorica Dancila: sa fie candidata Romaniei la functia de.

Firea: Viorica Dancila mi-a propus postul de comisar european. Am declinat oferta. Nu pot sa parasesc Primaria Capitalei

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca premierul Viorica Dancila i-a propus functia de comisar european. Firea a refuzat, pe motiv ca vrea sa-si duca mandatul la bun-sfarsit.

Gabriela Firea sustine ca Viorica Dancila i-a propus sa fie candidatul Romaniei la functia de comisar european

Gabriela Firea, primar general al Capitalei si vicepresedinte al PSD, a afirmat marti seara, intr-o emisiune la Digi24, ca premierul Viorica Dancila i-a propus in cursul zilei sa fie candidatul Romaniei pentru postul de comisar european, dar ca a refuzat aceasta propunere, pentru ca vrea sa isi duc la bun sfarsit mandatul de primar.

Cum a aparut Viorica Dancila in mijlocul oamenilor, la Festivalul Traditiilor. Premierul demis si-a schimbat total stilul vestimentar

Campania a adus-o pe Viorica Dancila in Ferentari, la Festivalul Traditiilor de Sfantul Dumitru Basarabov. Premierul demis si-a schimbat total stilul vestimentar. Cum s-a prezentat in mijlocul oamenilor? Cum a aparut Viorica Dancila in mijlocul oamenilor, la Festivalul Traditiilor, desfasurat in Ferentari Vantul a adus-o pe Viorica Dancila, duminica, 27 octombrie, in cartierul bucurestean Ferentari, .

Viorica Dancila a inaugurat centura Bacaului pe bicicleta. Ce s-a intamplat cand a inceput sa pedaleze

Viorica Dancila a participat la inaugurarea centurii Bacau, primii kilometri de autostrada din Modolva. Ce s-a intamplat cand a inceput sa pedaleze? Premierul demis Viorica Dancila a inaugurat centura Bacaului pe bicicleta Viorica Dancila, in plina campanie electorala, a acceptat sa se plimbe si cu bicicleta, pe centura. Premierul demis a participat, sambata, la inaugurarea .

VIORICA DANCILA: Sa nu va temeti o clipa ca am sa fac un pas inapoi

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat, marti seara, la Cluj-Napoca, in fata social-democratilor prezenti la un eveniment, ca nu va face niciun pas inapoi si nu ii este frica de niciunul dintre politicieni si ca daca ar fi corect acestia ar trebui sa poarte fusta si ea pantaloni.

VIORICA DANCILA: Daca Paul Stanescu va participa la votul din Parlament ca va fi exclus din partid

Presedintele PSD, Viorica Dancila, sustine ca senatorul Paul Stanescu a gresit in prima parte a declaratiei facute privind investirea Guvernului. Eu nu cred ca Paul Stanescu este de acord cu votarea unui guvern care vrea sa desfiinteze programele de dezvoltare locala, spune Dancila, mentionand ca in a doua parte a declaratiei Stanescu a afirmat ca va respecta decizia partidului. Cei care vor merge in Parlament si vor iesi din deciziile luate in Comitetul Executiv National, aceea de a nu merge la vot, vor fi exclusi automat din partid, subliniaza Dancila.

Viorica Dancila, atac extrem de dur la adresa Guvernului Orban

Viorica Dancila lanseaza un atac extrem de dur la adresa lui Ludovic Orban si a Guvernului pe care acesta il propune. Viorica Dancila sustine ca noul executiv ar urma sa taie salarii, sa inghete pensiile .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )