Libnet.ro
UNICEF

19:45

Claudiu Manda: Liviu Dragnea trebuie invitat foarte repede la Comisia SRI

Hotnews Hotnews,
 Claudiu Manda: Liviu Dragnea trebuie invitat foarte repede la Comisia SRI

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, trebuie invitat foarte repede la Comisia parlamentara de control asupra SRI, pentru a detalia declaratiile despre presupusa implicare a Serviciului Roman de Informatii in formarea Guvernului USL in 2012, a declarat la RFI presedintele acestei comisii, senatorul PSD Claudiu Manda, fara a da un orizont de timp pentru audiere, potrivit RFI. ro. continuă pe Hotnews

Claudiu Manda doreste sa-l aduca in fata Comisiei SRI pe George Maior

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, trebuie invitat foarte repede la Comisia parlamentara de contro.

Liviu Dragnea este asteptat foarte repede la Comisia SRI

Liviu Dragnea este asteptat la comisia SRI foarte repede, anunta Claudiu Manda, presedintele Comsiei parlamentare de constrol asupra SRI. Manda a anuntat ca presedintele PSD trebuie sa dea declaratii.

Claudiu Manda: Va trebui sa-l invitam foarte repede pe Liviu Dragnea la Comisia SRI

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, trebuie invitat foarte repede la Comisia parlamentara de control asupra SRI, pentru a detalia declaratiile despre presupusa implicare a Serviciului Roman de Informatii in.

Claudiu Manda, seful Comisiei SRI, il va audia pe seful sau de partid: Va trebui sa-l invitam foarte repede pe Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, trebuie invitat foarte repede la Comisia parlamentara de control asupra SRI, pentru a detalia declaratiile despre presupusa implicare a Serviciului Roman de Informatii in formarea Guvernului USL in 2012. Declaratia a fost facuta la RFI de seful comisiei, senatorul PSD Claudiu Manda, care se fereste sa ofere insa si un orizont de timp.

Cand va fi invitat Liviu Dragnea la Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, trebuie invitat foarte repede la Comisia parlamentara de control asupra activitatii SRI, pentru a detalia declaratiile despre presupusa implicare a Serviciului Roman de.

Senator PSD, dupa dezvaluirile lui Liviu Dragnea: Trebuie schimbate toate legile

Senatorul PSD Niculae Badalau a declarat miercuri ca ar trebui schimbate toate legile si create institutii care nu sunt abuzive daca sunt adevarate lucrurile pe care le-a spus liderul PSD Liviu Dragnea,.

Liviu Dragnea, invitat, marti seara, la Antena 3. HotNews transmite LiveText cele mai importante declaratii ale sefului PSD

Liviu Dragnea este invitat, marti seara, de la ora 21. 00, in studioul Antena 3, dupa ce luni a anuntat ca a discutat cu mai multi colegi sa lucreze la o lege care sa dea posibilitatea de a sanctiona pe cei care mint, defaimeaza propria tara. HotNews transmite Live Text cele mai importante declaratii.

Claudiu Manda: Este clar ca domnul Dragnea va fi invitat la Comisie

Claudiu Manda, seful Comisiei de Control a SRI, face noi afirmatii referitoare la audierile lui Maior si Coldea. Pot sa va spun ca am avut si cu domnul Maior si cu domnul Coldea intrebari daca s-a.

Traian Basescu: Liviu Dragnea l-a instruit pe Claudiu Manda ce sa NU il intrebe pe Florian Coldea (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a sustinut, pentru B1 TV, ca Liviu Dragnea l-a instruit pe Claudiu Manda, presedintele Comisiei de control SRI, ce intrebari sa nu-i puna lui Florian Coldea. Fostul prim-adjuct.

Claudiu Manda: Audierea lui Coldea nu a vizat prezenta unor politicieni la evenimentele SRI si nici relatia cu presa

Seful Comisiei parlamentare pentru controlul SRI, Claudiu Manda, a afirmat, dupa audierea de 7 ore a fostului prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, ca discutiile nu au vizat prezenta la evenimentele SRI a lui Liviu Dragnea sau a altor politicieni si nici subiectele SRI - DNA, SRI-camp tactic si SRI-ANI. In schimb, a spus Manda, Coldea a spus, in cadrul audierilor, ca a semnat cereri de mandate pe securitate nationala pentru amenintari de coruptie sau de evaziune, care au fost ulterior supuse aprobarii unui judecator.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )