Libnet.ro
UNICEF

18:15

CUTREMUR in PSD, dupa dezvaluirile lui Dragnea: O GRESEALA foarte grava! Trebuie SCHIMBATE toate LEGILE

B1 B1,
CUTREMUR in PSD, dupa dezvaluirile lui Dragnea: O GRESEALA foarte grava! Trebuie SCHIMBATE toate LEGILE

Declaratiile presedintelui PSD, Liviu Dragnea in legatura cu posibila implicare a SRI in formarea guvernului USL din 2012 arunca in aer scena politica din Romania! Senatorul PSD Niculae Badalau a declarat mi. continuă pe B1

Senator PSD, dupa dezvaluirile lui Liviu Dragnea: Trebuie schimbate toate legile

Senatorul PSD Niculae Badalau a declarat miercuri ca ar trebui schimbate toate legile si create institutii care nu sunt abuzive daca sunt adevarate lucrurile pe care le-a spus liderul PSD Liviu Dragnea,.

Ponta, dupa dezvaluirile lui Dragnea: Daca vorbesc Maior si Coldea, Liviu Dragnea o sa faca 150 de ani de puscarie

Fostul premier Victor Ponta a reactionat, marti seara, in urma dezvaluirilor pe care presedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a facut in direct la Antena 3. Dragnea a sustinut ca George Maior, pe atunci director al SRI, i-a dat lui Ponta lista primului Guvern USL, precum si lista cu procurorii-sefi.

Apel la Klaus Iohannis, dupa dezvaluirile facute de Liviu Dragnea la Antena 3

Liderul grupului PSD din Senat, Serban Nicolae, i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis ca devine complice in momentul in care nu dispune desecretizarea protocoalelor secrete cu SRI. Din punctul.

Fost ministru din Guvernul Ponta, reactie dupa dezvaluirile momentului. A facut sau nu SRI numirile din Executiv

Senatorul social-democrat Liviu Pop a declarat miercuri ca nu SRI l-a propulsat in Guvernul USL din 2012, ci un coleg care ocupa functie de conducere in PSD. Nu m-a pus SRI acolo. M-a pus un coleg de-al meu din.

Monica Macovei: Statul paralel este grupul de crima organizata PSD-ALDE condus de Dragnea si Tariceanu. Nicio lege anti-defaimare inventata de Dragnea nu va putea sterge adevarul

Monica Macovei a reactionat dur dupa ce Liviu Dragnea a acuzat-o ca minte si defaimeaza propria tara. Seful PSD a facut aceasta afirmatie in contextul in care a anuntat ca discutat cu mai multi colegi pe.

De ce a lipsit Adrian Nastase de la Congresul PSD. Raspunsul lui Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat marti seara absenta fostilor lideri ai partidului Ion Iliescu si Adrian Nastase de la Congresul extraordinar al partidului care a avut loc la sfarsitul saptamanii.

Dupa Emil Constantinescu, Dragnea viseaza si el la Romania lider regional

Se pare ca dormitul in patul puterii creeaza vise similare chiar in cazul unor personaje totalmente diferite. Dar, nu stiu cum, iata cum apare, dupa aproape o generatie, ideea asta cu Romania lider regional in Europa de Sud-Est.

ştiri din Politica

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )