Libnet.ro
UNICEF

23:00

Deputat USR: Solicit SRI sa faca public si protocolul semnat cu Ministerul Dezvoltarii condus de Liviu Dragnea

Adevărul Adevărul,
Deputat USR: Solicit SRI sa faca public si protocolul semnat cu Ministerul Dezvoltarii condus de Liviu Dragnea

Deputatul USR Lucian Viziteu solicita SRI si Ministerului Dezvoltarii Regionale sa faca public protocolul semnat intre aceste doua institutii. Viziteu sustine ca acest protocol a fost semnat chiar de Liviu Dragnea, ca ministru al Dezvoltarii in guvernarea USL. continuă pe Adevărul

Deputatul Lucian Viziteu (USR) cere SRI sa desecretizeze protocolul semnat cu Ministerului Dezvoltarii, care ar fi semnat chiar de Liviu Dragnea

Deputatul USR Lucian Daniel Stanciu-Vizitei cere Serviciului Roman de Informatii si Ministerului Dezvoltarii Regionale sa faca public protocolul semnat intre cele doua institutii, pe care se afla chiar semnatura domnului Dragnea.

DOCUMENTSRI a facut public protocolul cu Parchetul General si Curtea Suprema

SRI a declasificat protocolul de cooperare intre Serviciu si Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Suprema. Documentul semnat in august 2009 a fost publicat pe site-ul Serviciul Roman de Informatii. Pe protocol sii-au pus semnaturile fostul sef al SRI, George Maior, Laura Codruta Kovesi, procuror general la vremea respectiva, si Nicolae Popa, presedintele ICCJ in acel an.

SRI a facut public protocolul de cooperare cu Parchetul General si Curtea Suprema

Serviciul Roman de Informatii a anuntat finalizarea procedurii de declasificare a protocolului de cooperare incheiat cu Parchetul General si Curtea Suprema. Potrivit SRI, protocolul a fost incheiat ca urmare a unei solicitari din parteaOficiului Registrului National al Informatiilor Secrete de Stat ORNISS) formulate in luna martie a anului 2006.

SRI a publicat protocolul cu Parchetul General si Instanta Suprema. Ce contine textul intelegerii secrete

SRI a declasificat protocolul de cooperare intre Serviciu si Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie. Documentul cuprinde cadrul legal pentru gestionarea informatiilor din procedurile de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )