Libnet.ro
UNICEF

18:45

SURSE Adevarul: S-a aflat cine e IUBITA lui Dragnea cu studii la Moscova, pe care liderul PSD o voia angajata la SRI (FOTO)

B1 B1,
SURSE Adevarul: S-a aflat cine e IUBITA lui Dragnea cu studii la Moscova, pe care liderul PSD o voia angajata la SRI (FOTO)

S-a aflat cine este iubita pe care Liviu Dragnea voia sa o angajeze la SRI. Potrivit lui Victor Ponta, Dragnea , in timpul guvernarii USL, il batea la cap pe George Maior sa o angajeze pe iubita lui de at. continuă pe B1

S-a aflat cine e IUBITA lui Dragnea cu studii la Moscova, pe care liderul PSD o voia angajata la SRI (FOTO)

S-a aflat cine este iubita pe care Liviu Dragnea voia sa o angajeze la SRI. Potrivit lui Victor Ponta, Dragnea , in timpul guvernarii USL, il batea la cap pe George Maior sa o angajeze pe iubita lui de at.

Cine ar fi iubita lui Dragnea cu studii la Moscova pe care liderul PSD a vrut sa o angajeze la SRI

Fostul premier Victor Ponta a sustinut ca, in timpul guvernarii USL, Liviu Dragnea il batea la cap pe George Maior sa o angajeze pe iubita lui de atunci la SRI. Tot explicai ca ea stie ruseste, ca a studiat la Moscova, a scris Ponta pe Facebook. Surse din PSD sustin ca iubita invocata de Ponta ar fi Catalina Stefanescu, pe care Dragnea, in 2012, a propulsat-o in Parlament la numai 24 de ani. Catalina Stefanescu are studii la Moscova.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )