Libnet.ro
UNICEF

11:00

Dacian Ciolos, dupa ce Firea i-a cerut lui Nicusor Dan un test antidrog:Nu vreti sa faceti un test poligraf cu intrebarea ati luat spaga?

Adevărul Adevărul,
Dacian Ciolos, dupa ce Firea i-a cerut lui Nicusor Dan un test antidrog:Nu vreti sa faceti un test poligraf cu intrebarea ati luat spaga?

Liderul PLUS Dacian Ciolos i-a replicat primarului General al Capitalei Gabriela Firea care a afirmat ca nu va participa la o dezbatere cu candidatul sprijinit de USR-PLUS-PNL pana ce acesta din urma nu va face un test antidrog. continuă pe Adevărul

Dacian Ciolos, atac la Gabriela Firea pe tema testelor pentru dezbatere : Nu vreti dumneavoastra sa faceti un test poligraf cu intrebarea ati luat spaga?

Europarlamentarul Dacian Ciolos i-a raspuns primarului general al Capitalei Gabriela Firea care a declarat ca ar participa la dezbateri cu contracandidatii la alegeri daca acestia vor prezenta public teste covid si antidrog la zi. Doamna Firea, nu vreti dumneavoastra sa faceti un test poligraf cu intrebarea ati luat spaga? inainte de orice discutie despre viitorul Capitalei?, scrie Ciolos.

CIOLOS: Doamna Firea, nu vreti dumneavoastra sa faceti un test poligraf cu intrebarea &171;ati luat spaga &187;?

Dacian Ciolos i-a raspuns Gabrielei Firea dupa ce aceasta a spus ca ar participa la dezbateri cu contracandidatii la alegeri doar daca vor prezenta teste covid si antidrog.

Dacian Ciolos, la Slatina: Au pus mana, incet-incet, pe tot ce se putea pune mana. Aici trebuie facuta o bresa

Sosit la Slatina pentru a sustine candidatii Aliantei USR-PLUS pentru Primaria Slatina si Consiliul Judetean Olt, presedintele PLUS Dacian Ciolos a criticat in termeni duri partidul care conduce la acest moment judetul Olt, apreciind ca politicienii aliantei care si-au asumat candidaturile au dovedit curaj.

Se inaugureaza Podul Ciurel. Gabriela Firea da vina pe Nicusor Dan pentru ca nu a fost deschis mai repede

Circulatia pe Podul Ciurel se redeschide! Primarul General al Capitalei arunca toata vina in curtea lui Nicusor Dan pentru intarzierile aferente. Ce anunt a facut Gabriela Firea pe retelele de socializare? Podul Ciurel, terminat! Proiectul a fost semnat in 2007 Pasajul Ciurel e gata! Dupa asteptari indelungi, bucurestenii se pot bucura acum de circulatia pe .

Basescu da cu sec dupa ce Firea a cerut teste covid si antidrog pentru a participa la dezbateri: Am alergat indata la laboratoare si mi-am facut analizele

Dupa ce Gabriela Firea a anuntat ca participa la dezbateri electorale doar daca ceilalti participanti isi fac teste covid si antidrog, Traian Basescu spune ca a alergat indata la laboratoare si si-a facut analizele solicitate de impostoarea corupta, si ca acestea sunt negative.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )