Libnet.ro
UNICEF

19:15

Calcule politice pentru locale, in direct pe B1 TV. Alina Gorghiu: E imperios necesar sa castigam Bucurestiul Nicusor Dan: Pentru PNL, USR si PLUS un candidat independent ar putea fi la indemana (VIDEO)

B1 B1,
Calcule politice pentru locale, in direct pe B1 TV. Alina Gorghiu: E imperios necesar sa castigam Bucurestiul Nicusor Dan: Pentru PNL, USR si PLUS un candidat independent ar putea fi la indemana (VIDEO)

Senatoarea PNL Alina Gorghiu n-a respins ipoteza unui candidat comun cu USR, dupa cum propunea anterior Dan Barna, si a precizat, in direct pe B1 TV, ca este imperios necesar ca liberalii sa castige Primaria. continuă pe B1

Alina Gorghiu (PNL): Orice absenta duminica inseamna un vot pentru Dancila. Ne dorim un scor istoric, nu din orgoliul lui Klaus Iohannis, ci pentru o Romanie fara PSD in organismele de conducere ale statului (VIDEO)

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a lansat, miercuri seara, in direct pe B1 TV, un apel la vot catre romanii din tara si despre hotare, explicand ca fiecare absenta ii da un nou imbold Vioricai Dancila,.

Alina Gorghiu: Discursul Vioricai Dancila despre diaspora a fost infiorator, iar conferinta s-a incadrat in aceeasi propaganda tipica PSD Ce a spus senatoarea PNL despre gafa cu aria cercului (VIDEO)

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a afirmat, miercuri seara, in direct pe B1 TV, ca pozitia Vioricai Dancila vizavi de diaspora din conferinta electorala de marti a fost infioratoare, catalogand discursul.

Alina Gorghiu, despre Viorica Dancila: Sa-ti folosesti copilul adoptat in campania electorala e o rusine!

Vicepresedintele Senatului, Alina Gorghiu, a criticat-o pe Viorica Dancila pentru decizia de a vorbi despre copilul ei adoptat in campania electorala. Ea sustine ca ceea ce a facut candidatul PSD la alegerile prezidentiale este o maxima rusine. Alina Gorghiu o critica pe Viorica Dancila, dupa ce candidatul PSD a vorbit despre copilul adoptat in campania .

ALINA GORGHIU: Nu am sa accept ca momente extrem de intunecate din istoria umanitatii sa fie folosite de PSD

Vicepresedintele Senatului, Alina Gorghiu, critica in termeni duri declaratiile sefului de campanie al Vioricai Dancila, Olguta Vasilescu, care a afirmat ca domnul Klaus se vede deja sef de lagar de concentrare, spunand ca este de jena ca evenimente precum Holocaustul sa fie folosite in scop electoral.

Alina Gorghiu, doar cuvinte de lauda dupa dezbaterea presedintelui: Iohannis i-a castigat pe toti

Alina Gorghiu scrie, intr-o postare pe Facebook, cadezbaterea de marti seara de la BCU aluiKlaus Iohannis a fost cea mai civilizata dezbatere de campanie de dupa 1989. Vicepresedintele.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2067 seconds )