Libnet.ro
UNICEF

12:15

Campania FaraPenali a strans mai mult de jumatate din semnaturi. Cetatenii din sudul tarii nu prea se implica

Adevărul Adevărul,
Campania FaraPenali a strans mai mult de jumatate din semnaturi. Cetatenii din sudul tarii nu prea se implica

000 de semnaturi, dintre cele 500. 000 necesare au fost sranse in cadrul campaniei FaraPenali in functii publice, sustine liderul USR Dan Barna, potrivit caruia judetele in care au fost adunate cele mai putine sunt cele din sudul tarii. continuă pe Adevărul

Prahova: Pod avariat de viitura si inundatii n mai multe localitati din judet

Un pod a fost avariat, duminica dupa-amiaza, de o viitura, accesul catre zeci de locuinte din comuna prahoveana Bertea facandu-se doar pietonal, iar in mai multe localitati din judet au fost inundatii in urma ploilor torentiale, relateaza Agerpres.

Cod portocaliu de furtuni in mai multe judete din tara. Anuntul facut de meteorologi

Mai multe localitati din judetele Giurgiu, Ilfov si Calarasi se afla sub avertizare nowcasting Cod portocaliu de furtuni sambata seara. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, pana la ora.

Alisson Becker a semnat cu Liverpool si a devenit cel mai scump portar din istorie

Liverpool a obtinut transferul portarului Alisson Becker de la AS Roma pentru suma de 62,5 milioane de euro plus bonusuri ce pot ajunge la alte zece milioane de euro, brazilianul devenind astfel cel mai scump goalkeeper din istorie, informeaza BBC.

DOLIU in lumea presei! A murit una dintre cele mai cunoscute VOCI din televiziune (VIDEO)

Marius Ancuta, comentatorul celor mai importante evenimente din snooker, a murit la varsta de 50 de ani. Eurosport a dat vestea in aceasta seara, prin intermediul lui Noli Cobilanschi, Director Editorial.

Mihai Sora, inca internat la Spitalul Elias, sustine campania FaraPenali: imi pun speranta in copii

Scriitorul Mihai Sora, in varsta de 101 ani, inca internat la Spitalul Elias dupa operatia suferita pe 28 iunie, sustine campania Fara penali in functii publice.

FOTO Mihai Sora, inca internat la Spitalul Elias, sustine campania FaraPenali: imi pun speranta in copii

Scriitorul Mihai Sora, in varsta de 101 ani, inca internat la Spitalul Elias dupa operatia suferita pe 28 iunie, sustine campania Fara penali in functii publice.

Business report: Guvernul tocmai a taiat din banii pentru locuinte; Romnia, a patra piata din Europa dominata de companiile low-cost; Cel mai mare jaf din avutia Romniei. Am fi putut construi toate autostrazile planificate de doua ori

Se deschid drumuri spre Romania: Via Carpatia si Centura Marii Negre. Ruta internationala Via Carpatia ar urma sa porneasca din orasele Klaipeda si Kaunas din Lituania, sa treaca prin Bialystok, Lublin si Rzeszow. Companiile recruteaza tot mai mult pentru posturi care nu existau in urma cu doi ani. Lista pozitiilor nou-aparute pentru care nu gasesc oameni. UX Manager, Lead Generator Specialist, Intake Expert, RPA Auditor.

Care sunt cele mai inalte cladiri din Europa Centrala si de Est? Polonia, prima cladire de peste 300 de metri din Europa Centrala si de Est

Polonia este, de departe, tara cu cele mai multe cladiri inalte, de peste 100 de metri, din Europa Centrala si de Est fostul bloc comunist, cu exceptia tarilor din fosta Uniune Sovietica si tarile din fosta Iugoslavie), potrivit datelor.

Transferul verii in Anglia: Tocmai a devenit cel mai scump portar din istorie (FOTO)

Brazilianul Alisson Becker a devenit cel mai scump portar din istorie dupa ce Liverpool a platit 62,5 milioane de euro pentru a il cumpara de la AS Roma. De asemenea, britanicii vor plati bonusuri in functie de pe.

Harta celui mai mare conflict din Romania. Razboi politic Klaus Iohannis Liviu Dragnea. Ce se urmareste

Obiectivele taberelor aflate in razboi politic au fost prezentate joi seara la Antena 3. Sefia Sectiei pentru investigarea Infractiunilor din Justitie reprezinta un obiectiv major. Cel care va conduce.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2127 seconds )