Libnet.ro
UNICEF

13:15

CCR dezbate astazi sesizarile aduse la legile justitiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CCR dezbate astazi sesizarile aduse la legile justitiei

Curtea Constitutionala dezbate astazi sesizarile depuse atat de PNL si USR la legile justitiei, cat si sesizarea ICCJ la legea privind statutul judecatorilor. Este pentru a doua oara cand aceste legi sunt contestate la CCR. continuă pe Ziarul Bursa

Curtea Constitutionala dezbate astazi sesizarile PNL, USR si ICCJ la legile justitiei

Curtea Constitutionala dezbate astazi sesizarile depuse atat de PNL si USR la legile justitiei, cat si sesizarea ICCJ la legea privind statutul judecatorilor. Este pentru a doua oara cand aceste legi sunt contestate la CCR.

CCR respinge doua dintre sesizarile pe Legile Justitiei

CCR a discutat joi sesizarile formulate de PNL, USR si inalta Curte de Casatie si Justitie privind modificarile aduse legilor Justitiei. Doua dintre cele trei legi au fost declarate constitutionale.

Legile Justitiei, in fata CCR. Ce vor decide judecatorii in scandalul care a aruncat tara in aer

Scandalul privind modificarile aduse legilor Justitiei a ajuns in fata Curtii Constitutionale a Romaniei CCR). Judecatorii urmeaza sa discute joi sesizarile formulate de PNL, USR si inalta Curte de.

Comisia speciala pentru legile justitiei incepe joi dezbaterea modificarilor la Codul Penal, Codul de procedura penala si la Codul de procedura civila

Comisia speciala pentru legile justitiei, condusa de fostul ministru Florin Iordache, incepe joi, de la ora 11:00, dezbaterea proiectelor de modificare a Codului Penal, Codului de procedura penala si a Codului de procedura civila.

PNL va contesta la CCR infiintarea Comisiei speciale privind legile sigurantei nationale

Partidul National Liberal PNL) va contesta la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) infiintarea Comisiei speciale privind analizarea si actualizarea cadrului normativ cu incidenta in domeniul securitatii nationale, a anuntat, astazi, liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, potrivit unui comunicat remis Redactiei.

Turcan: PNL va contesta la CCR nfiintarea comisiei speciale privind legile securitatii nationale

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca Partidul National Liberal va contesta la Curtea Constitutionala infiintarea Comisiei speciale privind analizarea si actualizarea cadrului normativ cu incidenta in domeniul securitatii nationale, pentru ca aceasta comisie este un paravan pentru capturarea statului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )