Libnet.ro
UNICEF

21:02

Cum isi va alege USR-PLUS candidatul pentru Primaria Capitalei. Dan Barna: Eu sunt consecvent mesajului pe care l-am dat de doi ani de zile (VIDEO)

B1 B1,
Cum isi va alege USR-PLUS candidatul pentru Primaria Capitalei. Dan Barna: Eu sunt consecvent mesajului pe care l-am dat de doi ani de zile (VIDEO)

Dan Barna, prezidentiabilul USR-PLUS, a explicat, in direct pe B1TV, ca Alianta isi va alege candidatul pentru Primaria Capitalei in functie de nivelul de incredere al electoratului, precizand ca n-ar avea ni. continuă pe B1

Nicusor Dan: in 2017, Dan Barna mi-a promis public ca sprijina candidatura mea pentru Primaria Capitalei, indiferent ca revin in USR sau raman independent

Nicusor Dan, care s-a inscris in cursa interna din USR pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitalei, spune ca in 2017 liderul USR, Dan Barna, si-a exprimat public sustinerea pentru candidatura sa in Bucuresti, indiferent ca va reveni in USR sau va ramane independent.

Nicusor Dan: USR isi va alege candidatul la Primaria Capitalei la jumatatea lui octombrie. Orice presedinte poate influenta rezultatul, dar formal decizia e luata de membrii din Bucuresti (VIDEO)

Nicusor Dan a anuntat miercuri seara, in direct pe B1TV, ca membrii USR din Bucuresti vor decide la jumatatea lunii octombrie cine este candidatul Uniunii la alegerile pentru Primaria Capitalei din.

Sefa USR Bucuresti a demisionat, dupa ce Nicusor Dan a intrat in cursa pentru Primaria Capitalei

Presedintele USR Bucuresti Roxana Wring a demisionat marti din functie. Cu cateva zile in urma, fostul lider al partidului, Nicusor Dan, anunta ca s-a inscris in cursa interna a formatiunii pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitalei.

Nicusor Dan, intrebat de B1.RO daca a discutat cu Dan Barna intrarea in cursa interna a USR pentru Primaria Capitalei: Si-a exprimat public sustinerea in urma cu 2 ani (VIDEO)

Nicusor Dan si-a anuntat, intr-o conferinta de presa organizata marti, oficial intrarea in cursa interna a USR pentru desemnarea candidatului pentru Primaria Capitelei in alegerile locale din vara lui.

Dan Barna, despre candidatul USR-PLUS la Primaria Capitalei: Daca e Nicusor Dan, nu e problema

Presedintele USR, Dan Barna, a precizat, vineri seara, intr-o emisiune la B1 TV, ca Alianta USR-PLUS va sustine pentru Primaria Capitalei candidatul cu cea mai buna pozitie, iar daca acesta este Nicusor Dan, nu e nicio problema.

Nicusor Dan conteaza pe sustinerea USR pentru primaria Capitalei: Barna s-a exprimat public in urma cu doi ani. Ce spune de negocierile cu PNL

Nicusor Dan a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca in ultimele luni a purtat mai multe discutii cu membri din USR din fiecare sector si ca l-au incurajat sa se inscrie in cursa interna pentru desemnarea candidatului la alegerile pentru primarie. Acesta a amintit totodata ca si Dan Barna si-a exprimat sustinerea publica pentru candidatura sa, indiferent ca va fi membru USR sau nu.

Cum arata apartamentele pentru medici puse la dispozitie de Primaria Capitalei - VIDEO

70 de apartamente sunt pregatite pentru medicii din Bucuresti. Primaria Capitalei a investit, in total, 20 de milioane de euro in apartamente destinate cadrelor medicale. Acestea se vor muta cu chirie in noile.

FOTO Primaria Capitalei a inceput demolarea cladirilor pentru largirea strazii Prelungirea Ghencea la 4 benzi

Primaria Capitalei a inceput marti demolarea cladirilor aflate pe partea stanga a strazii Prelungirea Ghencea, pentru largirea arterei la 4 benzi pe sens, plus linie de tramvai, trotuare si piste pentru biciclete. Pana joi au fost demolate 6 cladiri de pe portiunea dintre bulevardul Ghencea si strada Raul Doamnei, a declarat pentru HotNews. ro Marius Coaje, consilierul pe probleme de infrastructura al primarului Gabriela Firea. Lucrarile sunt executate de Trustul de Cladiri Metropolitane Bucuresti, durata acestora fiind de 2 ani. Valoarea contractului cu constructorul este de aproximativ 73,5 milioane euro fara TVA, iar costul total, care include exproprierile, este de aproximativ 122 milioane euro.

Primaria Capitalei face si ea o baza de date pentru inregistrarea cainilor si pisicilor cu stapan si va microcipa animalele gratuit

Primaria Capitalei prin Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor vrea sa identifice, microcipeze si inregistreze in baza de date un numar de maximum 5000 de caini si 5000 de pisici fara pedigree, cu detinator, aflate in proprietatea persoanelor fizice, cu domiciliul sau resedinta in Municipiul Bucuresti. Reamintim ca in paralel, din 2015, exista obligatia ca detinatorii de caini sa-i inregistreze in Registrul Electronic al Cainilor cu Stapan, gestionat de Colegiul medicilor veterinari.

Primaria Capitalei va face, incepand cu anul 2019, recensamantul animalelor de companie din oras

Primaria Capitalei, prin Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor, va face, incepand cu anul 2019, recensamantul animalelor de companie din oras, potrivit unui proiect adoptat marti de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Recensamantul va dura 2 ani, iar proprietarii animalelor trebuie sa declare ce fel de animal detin, ce rasa este, specie, culoare, talie, sex, varsta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )