Libnet.ro
UNICEF

09:45

Curtea Constitutionala dezbate astazi sesizarile PNL, USR si ICCJ la legile justitiei

Adevărul Adevărul,
Curtea Constitutionala dezbate astazi sesizarile PNL, USR si ICCJ la legile justitiei

Curtea Constitutionala dezbate astazi sesizarile depuse atat de PNL si USR la legile justitiei, cat si sesizarea ICCJ la legea privind statutul judecatorilor. Este pentru a doua oara cand aceste legi sunt contestate la CCR. continuă pe Adevărul

CCR dezbate astazi sesizarile aduse la legile justitiei

Curtea Constitutionala dezbate astazi sesizarile depuse atat de PNL si USR la legile justitiei, cat si sesizarea ICCJ la legea privind statutul judecatorilor. Este pentru a doua oara cand aceste legi sunt contestate la CCR.

CCR discuta sesizarile PNL, USR si ICCJ privind modificarea legilor Justitiei

Curtea Constitutionala a Romaniei urmeaza sa discute joi sesizarile formulate de PNL, USR si inalta Curte de Casatie si Justitie privind modificarile aduse legilor Justitiei, informeaza Agerpres.

Sesizarile privind infiintarea Editurii Didactice si Pedagogice vor fi dezbatute azi de catre Curtea Constitutionala

Curtea Constitutionala dezbate, astazi, doua sesizari privind infiintarea Editurii Didactice si Pedagogice, una fiind depusa de PNL, iar cealalta de USR, PMP si deputatii minoritatilor nationale.

VICTORIE pentru PNL, USR si iCCJ: CCR a admis sesizarea la Statutul judecatorilor si procurorilor

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a admis sesizarea formulata de PNL, USR si inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) privind Statutul judecatorilor si procurorilor. Chestiunea pe care s-a admis.

Curtea Constitutionala admite sesizarile privind ordonanta referitoare la Editura Didactica si Pedagogica (surse)

Curtea Constitutionala a admis joi sesizarile de neconstitutionalitate formulate de PNL, USR, PMP si grupul parlamentar al minoritatilor nationale privind Legea care prevede transformarea Editurii Didactice si Pedagogice in societate pe actiuni cu scopul de a edita manuale scolare la cererea Ministerului Educatiei, relateaza Agerpres, citand surse din CCR.

Tudorel Toader a anuntat cand va sesiza Curtea Constitutionala in urma refuzului lui Iohannis de a o revoca pe Kovesi: Care este punctul de vedere al Vioricai Dancila

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca luni va sesiza Curtea Constitutionala dupa ce presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa o revoce din functie pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi, informeaza B1 TV.

Ministrul Justitiei: Vom sesiza Curtea Constitutionala privind refuzul presedintelui de a o revoca pe sefa DNA. Cine poate sesiza CCR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, luni, ca vom sesiza Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) cu privire la refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al DNA. Anuntul a fost facut, pe facebook, la scurt timp dupa ce seful statului a spus ca nu accepta propunerea de revocare inaintata de Toader la inceputul anului. UPDATE: Ministrul Tudorel Toader a subliniat, intr-o noua postare pe Facebook, ca a folosit formula vom sesiza CCR si nu voi sesiza CCR. Precizarea vine dupa ce fostul presedinte al Curtii Augustin Zegrean a afirmat ca ministrul Justitiei nu poate sesiza CCR si ca singurul abilitat e Guvernul.

CCR a admis contestatiile PNL si USR privind statutul magistratilor, dar a respins sesizarea pe legea de organizare judiciara si legea CSM

Curtea Constitutionala a Romaniei a admis joi sesizarea formulata de PNL, USR si inalta Curte de Casatie si Justitie privind modificarile aduse Legii 303/2004 privind Statutul judecatorilor si procurorilor, au precizat surse din CCR pentru Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2898 seconds )