Libnet.ro
UNICEF

14:30

Dacian Ciolos a anuntat ca membrii partidului USR nu vor mai face declaratii politice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dacian Ciolos a anuntat ca membrii partidului USR nu vor mai face declaratii politice

Presedintele PLUS, europarlamentarul Dacian Ciolos, a anuntat ca membrii partidului nu vor mai face declaratii politice si vor intra intr-un armistitiu politic total pana la trecerea crizei generate de coronavirus. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Dacian Ciolos anunta ca PLUS intra in armistitiu politic total pana la trecerea crizei coronavirusului

Dacian Ciolos anunta ca membrii PLUS nu vor mai face declaratii politice, intrand intr-un armistitiu politic total pana la trecerea crizei coronavirusului, si se pun la dispozitia autoritatilor romane daca au nevoie de ajutor.

Oficial. Marile magazine nu vor mai fi obligate sa aiba pe raft 51% alimente romanesti

Marile magazine de produse alimentare nu vor mai fi obligate sa comercializeze produse romanesti in proportie de 51%. Obligatia a fost abrogata dupa nici patru ani de aplicare a legii.

Ciolos face apel la armistitiu politic: Nu vom mai face declaratii politice. Ma pun pe mine si pe cei 20.000 de membri PLUS la dispozitia autoritatilor VIDEO

Liderul PLUS Dacian Ciolos a facut marti apel la un armistitiu politic in contextul pandemiei. Nu vom mai face declaratii politice. Intram intr-un armistitiu politic total pana la trecerea crizei in care ne gasim, a explicat acesta. Totodata, fostul premier a adaugat ca acesta alaturi de cei 20. 000 membri PLUS se pun la dispozitia autoritatilor. Facem lucrul asta fara nicio pretentie si fara nicio asteptare in schimb, a adaugat Ciolos.

Arafat anunta ca medicii nu vor mai putea refuza internarea unui pacient

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a anuntat,duminica seara, adoptarea a patru Ordine ale comandantului actiunii, noile acte prevazand ca medicii nu pot refuza tratamentul unui pacient pe motiv ca acesta nu a fost testat pentru Covid-19 si ca personalul sanitar nu poate refuza detasarea la alte spitale.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )