Libnet.ro
UNICEF

15:46

Dacian Ciolos, la BEC: Suntem gata sa conducem si sa guvernam Romania cu oameni cinstiti

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos, la BEC: Suntem gata sa conducem si sa guvernam Romania cu oameni cinstiti

Alianta USR-PLUS este gata sa conduca si sa guverneze Romania cu oameni cinstiti, a declarat europarlamentarul Dacian Ciolos, vineri, la Biroul Electoral Central, unde presedintele USR, Dan Barna, si-a depus ca. continuă pe Antena3

CIOLOS, LA BEC: Suntem gata sa conducem si sa guvernam Romania cu oameni cinstiti

Alianta USR-PLUS este gata sa conduca si sa guverneze Romania cu oameni cinstiti, a declarat europarlamentarul Dacian Ciolos, vineri, la Biroul Electoral Central, unde presedintele USR, Dan Barna, si-a depus candidatura pentru Presedintie.

Dacian Ciolos, dupa votul pentru Kovesi din Consiliul UE: Eforturile noastre in Parlamentul European dau roade

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, dupa ce Laura Codruta Kovesi a fost votata in Consiliul UE pentru functia de sef al Parchetului European, ca Franta si guverne din state membre cu care a avut discutii.

Dacian Ciolos (PLUS): Guvernul Dancila va sustine candidatura lui Kovesi la sefia Parchetului European sau n-o sa se mai opuna (VIDEO)

Dacian Ciolos, presedintele PLUS si liderul grupului Renew Europe in Parlamentul European, a anuntat ca, din informatiile pe care le are de la nivel inalt, Guvernul Dancila va sustine candidatura Laurei.

Dacian Ciolos - intalnire cu presedintele Frantei

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, anunta ca s-a intalnit cu presedintele Frantei, Emmanuel Macron, iar discutiile au vizat prioritatile grupului politic Renew Europe, precum si comisarii europeni nominalizati.

Dacian Ciolos, discutii cu presedintele si premierul Frantei despre comisarii europeni: Ramane inca neclar daca Renew Europe o sustine pe Goulard, acuzata de fapte grave de coruptie

Dacian Ciolos, presedintele PLUS si liderul grupului Renew Europe in Parlamentul European, a purtat discutii politice consistente cu Emmanuel Macron, presedintele Frantei, si premierul Edouard Philippe.

Dacian Ciolos, intalnire cu presedintele Frantei: Am discutat despre un summit Renew si despre comisarii nominalizati. Nu dau niciun cec in alb

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, anunta ca s-a intalnit cu presedintele Frantei, Emmanuel Macron, iar discutiile au vizat : prioritatile grupului politic Renew Europe, precum si comisarii europeni nominalizati. Ciolos precizeaza ca, in privinta comisarilor, nu da niciun cec in alb nimanui.

ştiri din Politica

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )