Libnet.ro
UNICEF

07:15

Dan Barna adanceste scandalul din jurul lui Nicusor Dan. Amenintari cu moartea din partea unui membru USR

Antena3 Antena3,
Dan Barna adanceste scandalul din jurul lui Nicusor Dan. Amenintari cu moartea din partea unui membru USR

Luni, in plin scandal legat de Nicusor Dan si imaginile aparute dupa intalnirea sa cu omul de afaceri Catalin Grigore, presedintele USR, Dan Barna, a mers in Voluntari, la primarul Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea. continuă pe Antena3

DAN BARNA CATRE MARCEL CIOLACU: Atat timp cat PSD inseamna hotie si minciuna, USR nu va vota niciodata o motiune de cenzura initiata de PSD

Dan Barna, presedintele USR, a respins marti invitatia facuta de Marcel Ciolacu, presedintele PSD, care a declarat ca ar depune o motiune de cenzura doar daca ar avea si voturile USR, scrie g4media.

DAN BARNA: Daca nu venim cu investitii in zona Moldovei, tinerii vor continua sa plece in strainatate

Copresedintele Aliantei USR PLUS, Dan Barna, a declarat, astazi, la Bacau, ca daca nu se vor face investitii in regiunea Moldovei, tinerii vor continua sa aiba ca prima optiune plecarea in strainatate.

Nicusor Dan, despre problema termoficarii din Capitala: E greu sa mai fie ceva mai prost pe vreun domeniu. Iarna asta o sa fie dramatica Ce trebuie sa faca viitorul primar general (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, sustinut de PNL si USR-PLUS, a declarat marti seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, referindu-se la bilantul actualei administratii a Bucurestiului,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )