Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Barna va fi candidatul Aliantei USR-PLUS in alegerile prezidentiale. Dacian Ciolos ramane ca varianta de premier (VIDEO)

B1 B1,
Dan Barna va fi candidatul Aliantei USR-PLUS in alegerile prezidentiale. Dacian Ciolos ramane ca varianta de premier (VIDEO)

Presedintele USR, Dan Barna, a fost desemnat candidatul Aliantei 2020 USR-PLUS la alegerile prezidentiale, in timp ce presedintele PLUS, Dacian Ciolos, va fi propunerea aliantei pentru functia de premier in. continuă pe B1

Dan Barna, candidatul Aliantei 2020 USR PLUS la prezidentiale

Presedintele USR, Dan Barna, va fi candidatul Aliantei 2020 USR PLUS la prezidentiale, iar Dacian Ci.

Cine e Dan Barna, candidatul USR-PLUS la prezidentiale

Dan Barna, candidatul Aliantei 2020 USR-PLUS la prezidentiale, e parlamentar la primul mandat, care in timpul guvernarii tehnocrate a fost secretar de stat. Barna a preluat sefia USR in 2017, la cateva luni dupa demisia lui Nicusor Dan.

Premierul Dancila: Candidatul PSD la alegerile prezidentiale va intra in turul doi. Nici nu iau in calcul alta varianta

Premierul Dancila a participat la o conferinta de presa la PSD Mehedinti, unde a raspuns la intrebari legate de alegerile prezidentiale. in cadrul CEx a fost un vot in care, cu o singura.

USR si PLUS au ajuns la un acord: Barna, candidatul la prezidentiale, Ciolos propunerea de premier. Cum decurg negocierile pentru locale si parlamentare

Dan Barna va fi candidatul comun al USR si PLUS pentru prezidentialele din toamna, s-a stabilit in urma negocierilor intre cele doua formatiuni, potrivit unor surse participanete la negocieri Dacian Ciolos va fi propunerea e premier al aliantei in cazul in care formatiunile ajung la guvernare. Ulterior, deputatul Cristian Seidler a recunoscut acordul intre USR si PLUS.

Dancila convoaca o sedinta a liderilor PSD pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale

Viorica Dancila ii baga in sedinta luni pe liderii PSD pentru a desemna candidatul partidului la alegerile prezidentiale. Sunt mai multe nume vehiculate, dar un singur lucru cert e ca PSD va avea un.

Sondaj. Pe cine ati vota dintre Klaus Iohannis si Dan Barna la alegerile prezidentiale?

USR pare ca a decis candidatul al prezidentiale in persoana lui Dan Barna, consideat initial favorit. Dacian Ciolos este varianta de premier a Aliantei 2020. Dan Barna este cel de-al doile sibian care va.

Surse: Dan Barna, candidat la prezidentiale din partea USR-PLUS; Dacian Ciolos, premier

Vin vesti din partea USR-PLUS. Se pare ca negocierile s-ar fi terminat si s-a ales uncandidat la alegerile prezidentiale din partea Aliantei 2020. Dan Barna va fi candidatul USR-PLUS la.

Ciolos: Dan Barna are toate sansele sa devina presedintele Romaniei. Eu am experienta guvernarii

Dacian Ciolos a declarat, vineri seara, ca alianta USR-PLUS a stabilit ca Dan Barna sa fie candidatul la alegerile prezidentiale, iar el sa fie desemnat premier, dupa ce alianta 2020 USR-PLUS va ajunge la guvernare, relateaza Mediafax.

USR si PLUS au decis: Dan Barna, candidat la prezidentiale. Ciolos, propunerea de premier

Dan Barna va fi candidatul USR-PLUS la prezidentiale, iar Dacian Ciolos este propunerea de premier, au stabilit vineri liderii celor doua partide. Decizia urmeaza a fi validata si de forurile de conducere ale formatiunilor.

Ramona Bruynseels dezvaluie adevaratul motiv din spatele candidaturii lui Dan Barna la presedintie, din partea USR-PLUS

Ramona Ioana Bruynseels a avut o prima reactie dupa ce in spatiul public a aparut informatia ca Dan Barna ar candidatul la prezidentiale din partea USR-PLUS. Candidata umanistilor sustine ca acestia au.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )