Libnet.ro
UNICEF

21:47

Dan Barna, despre candidatul USR-PLUS la Primaria Capitalei: Daca e Nicusor Dan, nu e problema

Adevărul Adevărul,
Dan Barna, despre candidatul USR-PLUS la Primaria Capitalei: Daca e Nicusor Dan, nu e problema

Presedintele USR, Dan Barna, a precizat, vineri seara, intr-o emisiune la B1 TV, ca Alianta USR-PLUS va sustine pentru Primaria Capitalei candidatul cu cea mai buna pozitie, iar daca acesta este Nicusor Dan, nu e nicio problema. continuă pe Adevărul

Barna, despre candidatul USR-PLUS la Primaria Capitalei: il vom sustine

Presedintele USR, Dan Barna, a precizat, vineri seara, intr-o emisiune la B1 TV, ca Alianta USR-PLUS.

Cum isi va alege USR-PLUS candidatul pentru Primaria Capitalei. Dan Barna: Eu sunt consecvent mesajului pe care l-am dat de doi ani de zile (VIDEO)

Dan Barna, prezidentiabilul USR-PLUS, a explicat, in direct pe B1TV, ca Alianta isi va alege candidatul pentru Primaria Capitalei in functie de nivelul de incredere al electoratului, precizand ca n-ar avea ni.

Nicusor Dan conteaza pe sustinerea USR pentru primaria Capitalei: Barna s-a exprimat public in urma cu doi ani. Ce spune de negocierile cu PNL

Nicusor Dan a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca in ultimele luni a purtat mai multe discutii cu membri din USR din fiecare sector si ca l-au incurajat sa se inscrie in cursa interna pentru desemnarea candidatului la alegerile pentru primarie. Acesta a amintit totodata ca si Dan Barna si-a exprimat sustinerea publica pentru candidatura sa, indiferent ca va fi membru USR sau nu.

Nicusor Dan: USR isi va alege candidatul la Primaria Capitalei la jumatatea lui octombrie. Orice presedinte poate influenta rezultatul, dar formal decizia e luata de membrii din Bucuresti (VIDEO)

Nicusor Dan a anuntat miercuri seara, in direct pe B1TV, ca membrii USR din Bucuresti vor decide la jumatatea lunii octombrie cine este candidatul Uniunii la alegerile pentru Primaria Capitalei din.

Nicusor Dan: in 2017, Dan Barna mi-a promis public ca sprijina candidatura mea pentru Primaria Capitalei, indiferent ca revin in USR sau raman independent

Nicusor Dan, care s-a inscris in cursa interna din USR pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitalei, spune ca in 2017 liderul USR, Dan Barna, si-a exprimat public sustinerea pentru candidatura sa in Bucuresti, indiferent ca va reveni in USR sau va ramane independent.

Dan Barna si-a inregistrat candidatura la BEC

Candidatul Aliantei 2020 USR-PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, si-a inregistrat, vineri candidatura la Birou Electoral Central, el fiind insotit de liderul PLUS, Dacian Ciolos, dar si de sustinatori. Eu voi fi in turul doi si o sa fiu urmatorul presedinte al Romaniei, a spus Barna. Despre presedintele Klaus Iohannis a spus ca nu a facut destul, el fiind un pompier pentru momentele in care casa a luat foc si se prabusea.

DAN BARNA: Mi-as dori ca primul meu act ca presedinte al Romaniei sa fie exact dizolvarea Parlamentului

Presedintele USR, Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale, a declarat marti, la Craiova, ca si-ar dori ca primul sau act in calitate de presedinte al Romaniei sa fie dizolvarea actualului Parlament si organizarea de alegeri anticipate in februarie-martie 2020.

Dan Barna (USR-PLUS): Romania trebuie sa clarifice ce tip de republica este mai potrivit. Un presedinte nu toarna asfalt, dar are forta mesajului (VIDEO)

Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale, a subliniat vineri seara, in direct pe B1TV, ca Romania are nevoie de o reforma constitutionala, care sa clarifice mai multe aspecte, cum ar fi ce tip.

Doi jurnalisti in echipa de campanie a lui Dan Barna: Teodor Tita de la Europa FM si Ioana Lupea

Teodor Tita, fost director de stiri al postului de radio Europa FM, si Ioana Lupea, ex-membra in conducerea editoriala de la Evenimentul Zilei, fac parte din echipa de campanie a lui Dan Barna, candidatul.

Dan Barna: Mi-as dori ca primul meu act ca presedinte al Romaniei sa fie exact dizolvarea Parlamentului

Presedintele USR, Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale, a declarat marti, la Craiova, ca si-ar dori ca primul sau act in calitate de presedinte al Romaniei sa fie dizolvarea actualului Parlament si organizarea de alegeri anticipate in februarie-martie 2020, scrie Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )