Libnet.ro
UNICEF

11:30

Dan Barna si-a inregistrat candidatura la BEC

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dan Barna si-a inregistrat candidatura la BEC

Candidatul Aliantei 2020 USR-PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, si-a inregistrat, vineri candidatura la Birou Electoral Central, el fiind insotit de liderul PLUS, Dacian Ciolos, dar si de sustinatori. Eu voi fi in turul doi si o sa fiu urmatorul presedinte al Romaniei, a spus Barna. Despre presedintele Klaus Iohannis a spus ca nu a facut destul, el fiind un pompier pentru momentele in care casa a luat foc si se prabusea. continuă pe Ziarul Bursa

Dan Barna, dezlauntuit la BEC: Iohannis, un pompier pentru momentele cand casa a luat foc

Dan Barna si-a depus oficial candidatura la alegeri, moment numai bun sa faca ce stie cel mai bine: .

Dan Barna il ataca pe Iohannis, la depunerea candidaturii: Un pompier pentru momentele cand casa a luat foc. Replica presedintelui

Dan Barna si Klaus Iohannis si-au depus vineri, la BEC, semnaturile pentru candidatura la presedintie. Dan Barna l-a numit pe Klaus Iohannis un pompier care aparedoar cand casa lua foc.

VIORICA DANCILA SI-A INREGISTRAT CANDIDATURA LA BEC: Am convingerea ca romanii isi doresc un presedinte care sa iubeasca Romania

Candidata PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, si-a inregistrat, joi, candidatura la Biroul Electoral Central BEC), unde a fost asteptata de zeci de sustinatori. Ea a venit insotita de mai multi lideri PSD.

Dan Barna, despre candidatul USR-PLUS la Primaria Capitalei: Daca e Nicusor Dan, nu e problema

Presedintele USR, Dan Barna, a precizat, vineri seara, intr-o emisiune la B1 TV, ca Alianta USR-PLUS va sustine pentru Primaria Capitalei candidatul cu cea mai buna pozitie, iar daca acesta este Nicusor Dan, nu e nicio problema.

Cum isi va alege USR-PLUS candidatul pentru Primaria Capitalei. Dan Barna: Eu sunt consecvent mesajului pe care l-am dat de doi ani de zile (VIDEO)

Dan Barna, prezidentiabilul USR-PLUS, a explicat, in direct pe B1TV, ca Alianta isi va alege candidatul pentru Primaria Capitalei in functie de nivelul de incredere al electoratului, precizand ca n-ar avea ni.

DAN BARNA: Mi-as dori ca primul meu act ca presedinte al Romaniei sa fie exact dizolvarea Parlamentului

Presedintele USR, Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale, a declarat marti, la Craiova, ca si-ar dori ca primul sau act in calitate de presedinte al Romaniei sa fie dizolvarea actualului Parlament si organizarea de alegeri anticipate in februarie-martie 2020.

Dan Barna (USR-PLUS): Romania trebuie sa clarifice ce tip de republica este mai potrivit. Un presedinte nu toarna asfalt, dar are forta mesajului (VIDEO)

Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale, a subliniat vineri seara, in direct pe B1TV, ca Romania are nevoie de o reforma constitutionala, care sa clarifice mai multe aspecte, cum ar fi ce tip.

Doi jurnalisti in echipa de campanie a lui Dan Barna: Teodor Tita de la Europa FM si Ioana Lupea

Teodor Tita, fost director de stiri al postului de radio Europa FM, si Ioana Lupea, ex-membra in conducerea editoriala de la Evenimentul Zilei, fac parte din echipa de campanie a lui Dan Barna, candidatul.

Dan Barna: Mi-as dori ca primul meu act ca presedinte al Romaniei sa fie exact dizolvarea Parlamentului

Presedintele USR, Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale, a declarat marti, la Craiova, ca si-ar dori ca primul sau act in calitate de presedinte al Romaniei sa fie dizolvarea actualului Parlament si organizarea de alegeri anticipate in februarie-martie 2020, scrie Agerpres.

DAN BARNA: Delegatia USR-Plus a avut un rol decisiv in obtinerea nominalizarii Laurei Codruta Kovesi

Dan Barna afirma ca delegatia USR-Plus a avut un rol decisiv in obtinerea unui vot pozitiv in COREPER pentru nominalizarea Laurei Codruta Kovesi in postul de procuror sef european si ii transmite Vioricai Dancila ca nu poti spera sa fii presedinte al tuturor romanilor cata vreme crezi ca victoriile care nu iti apartin trebuie oprite cu orice pret.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )