Libnet.ro
UNICEF

05:45

Nicusor Dan: USR isi va alege candidatul la Primaria Capitalei la jumatatea lui octombrie. Orice presedinte poate influenta rezultatul, dar formal decizia e luata de membrii din Bucuresti (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan: USR isi va alege candidatul la Primaria Capitalei la jumatatea lui octombrie. Orice presedinte poate influenta rezultatul, dar formal decizia e luata de membrii din Bucuresti (VIDEO)

Nicusor Dan a anuntat miercuri seara, in direct pe B1TV, ca membrii USR din Bucuresti vor decide la jumatatea lunii octombrie cine este candidatul Uniunii la alegerile pentru Primaria Capitalei din. continuă pe B1

Nicusor Dan s-a inscris in cursa interna din USR pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitalei

Nicusor Dan anunta ca s-a inscris in cursa interna din USR pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitalei, el precizand ca sondajele arata recurent ca este omul politic din opozitie cu cea mai mare intentie de vot a bucurestenilor.

Nicusor Dan s-a inscris in alegerile interne ale USR pentru desemnarea candidatului pentru Primaria Capitalei

Fostul presedinte USR, Nicusor Dan, s-a inscris in cursa interna a partidului pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitala, anunta acesta intr-un comunicat de presa. Daca va fi desemnat, acesta se va lupta apoi cu Vlad Voiculescu pentru rolul de candidat comun al aliantei USR-PLUS.

Cale libera pentru Nicusor Dan in USR: Roxana Wring, sefa organizatiei Bucuresti, a demisionat

Presedintele USR Bucuresti, Roxana Wring, a demisionat marti de la sefia organizatiei, inainte sedintei in care membrii Biroului Municipal decid daca sustin candidatura independenta la Primaria Capitalei a lui Nicusor Dan.

Nicusor Dan: in 2017, Dan Barna mi-a promis public ca sprijina candidatura mea pentru Primaria Capitalei, indiferent ca revin in USR sau raman independent

Nicusor Dan, care s-a inscris in cursa interna din USR pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitalei, spune ca in 2017 liderul USR, Dan Barna, si-a exprimat public sustinerea pentru candidatura sa in Bucuresti, indiferent ca va reveni in USR sau va ramane independent.

Sefa USR Bucuresti a demisionat, dupa ce Nicusor Dan a intrat in cursa pentru Primaria Capitalei

Presedintele USR Bucuresti Roxana Wring a demisionat marti din functie. Cu cateva zile in urma, fostul lider al partidului, Nicusor Dan, anunta ca s-a inscris in cursa interna a formatiunii pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitalei.

Nicusor Dan intra in cursa interna a USR pentru Primaria Capitalei, dar sustine ca nu revine si in partid. Ce a raspuns cand a fost intrebat de B1.RO daca a discutat cu Dan Barna despre candidatura (FOTO)

Nicusor Dan si-a anuntat oficial intrarea in cursa interna a USR pentru a fi desemnat drept candidat al formatiunii, pe care de altfel a si fondat-o dar din care a plecat, pentru Primaria Capitalei. Contactat.

Nicusor Dan conteaza pe sustinerea USR pentru primaria Capitalei: Barna s-a exprimat public in urma cu doi ani. Ce spune de negocierile cu PNL

Nicusor Dan a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca in ultimele luni a purtat mai multe discutii cu membri din USR din fiecare sector si ca l-au incurajat sa se inscrie in cursa interna pentru desemnarea candidatului la alegerile pentru primarie. Acesta a amintit totodata ca si Dan Barna si-a exprimat sustinerea publica pentru candidatura sa, indiferent ca va fi membru USR sau nu.

Nicusor Dan, intrebat de B1.RO daca a discutat cu Dan Barna intrarea in cursa interna a USR pentru Primaria Capitalei: Si-a exprimat public sustinerea in urma cu 2 ani (VIDEO)

Nicusor Dan si-a anuntat, intr-o conferinta de presa organizata marti, oficial intrarea in cursa interna a USR pentru desemnarea candidatului pentru Primaria Capitelei in alegerile locale din vara lui.

Nicusor Dan s-a inscris in cursa interna din USR pentru desemnarea candidatului la Primaria Bucuresti

Nicusor Dan s-a inscris in cursa interna din USR pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitalei. Sunt optimist ca oamenii din USR vor sustine candidatura mea si ca impreuna cu toate fortele de buna credinta vom putea reda Bucurestiul bucurestenilor, acolo unde ii e locul, a declarat Dan.

Nicusor Dan: Decizia CCR de miercuri ar putea conduce la un nou conflict constitutional intre presedintele Iohannis si premierul Dancila (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat independent la alegerile pentru Primaria Capitalei din 2020, a explicat miercuri seara, in direct pe B1TV, ca decizia CCR de astazi ar putea sa conduca la un nou conflict constitutional.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )