Libnet.ro
UNICEF

16:45

Surse: Dan Barna ramane la conducerea USR

Antena3 Antena3,
Surse: Dan Barna ramane la conducerea USR

Surse interne din USR au declarat pentru Antena 3 ca Dan Barna va ramane presedintele partidului. Membrii USR au fost invitati sa voteze pe parcursul a cinci zile, printr-unsistem de vot electronic, daca. continuă pe Antena3

VIDEO Dan Barna ramane la conducerea USR, au decis membrii de partid in urma scrutinului intern: Trebuie sa strangem randurile

Dan Barna a anuntat ca va ramane la conducerea USR, dupa ce peste 70% dintre membrii USR care au votat intr-un scrutin intern au optat ca el sa ramana presedinte al partidului. Votul online vine dupa ce Barna, candidat al USR-PLUS la prezidentiale, a ratat intrarea in turul al doilea al alegerilor.

Dan Barna ramane presedintele USR, dupa ce aproape 75% dintre membrii de partid care au votat s-au pronuntat impotriva demisiei sale

Dan Barna ramane presedintele USR, potrivit rezultatului consultarii online a membrilor partidului, care au avut la dispozitie 5 zile sa voteze daca acesta ar trebui sau nu sa demisioneze dupa esecul de la alegerile prezidentiale, scrie G4media. ro .

Dan Barna ramane la conducerea USR: Experienta de la prezidentiale ne indreptateste sa continuam

UPDATE Liderul USR, Dan Barna, a declarat ca 75% dintre colegii sai de partid au decis sa ramana la conducerea USR. Considerati ca Dan Barna ar trebui sa-si dea demisia de la conducerea USR?, a f.

Dan Barna ramane la conducerea USR Acesta a anuntat din nou ca il sustine pe Iohannis pentru un nou mandat la Cotroceni (VIDEO)

Dan Barna a declarat ca beneficiaza de sustinerea colegilor pentru a fi in continuarea presedintele USR. Este rezultatul unei consultari interne online, care s-a desfasurat vreme de cinci zile. Barna.

De nedoborat: Barna ramane la conducerea USR

Rezultat surpriza in USR, dupa ce vreme de cinci zile membrii din toata tara au fost chemati sa se e.

Dan Barna spune ca ramane in USR, indiferent care este decizia colegilor sai in ceea ce priveste pastrarea functiei de presedinte al partidului

Presedintele USR, Dan Barna, spune ca, oricare ar fi rezultatului votului intern din partid pe care l-a convocat dupa terminarea primului tur al alegerilor prezidentiale, va ramane in USR, iar USR va ramane in alianta cu PLUS. Barna spune ca nu va exista o alianta USR PNL la nivel national, dar nu exclude aliante la nivel local, afirmand ca este foarte necesar scenariul unui candidat comun la Bucuresti.

Dan Barna, despre votul colegilor de partid: Eu raman in USR, nu se pune problema sa plec

Dan Barnasustine ca va ramane in USR,oricare ar fi rezultatulvotului intern din partid pe care l-a convocat dupa terminarea primului tur al alegerilor prezidentiale. Mai mult,USR va.

Ciolos: Nu vrea nimeni sa inhate niciun partid. imi doresc sa lucrez cu Barna si sper sa fie reconfirmat la conducerea USR

Dacian Ciolos a declarat ca nu urmareste sa inhate vreun partid sau vreo Alianta si doreste sa continue colaborarea cu USR. Liderul PLUS a spus ca a colaborat foarte bine cu Dan Barna si spera ca acesta sa fie reconfirmat la sefia partidului, transmite Mediafax.

Dan Barna, gafa in timpul conferintei de presa. Cum au reactionat colegii din USR

Dan Barna a facut o gafa in timpul conferintei de presa pe care a sustinut-o miercuri. Liderul USR a folosit termenul succesuri, in loc de succese, spre amuzamentul colegilor de partid. Aceeasi gafa a fost facuta si de Elena Basescu, fiica fostului presedinte Traian Basescu, in urma cu mai multi ani. Dan Barna a folosit .

DAN BARNA: Pe termen scurt este putin probabila fuziunea USR cu PLUS, pana la alegerile locale

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, miercuri, ca, pe termen scurt, o fuziune a partidului cu PLUS este putin probabila, obiectivul fiind intarirea Aliantei USR PLUS in perspectiva alegerilor locale, transmite Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )